Sahil Güvenlik Komutanlığı 105 astsubay alımı yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı 105 astsubay alımı yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı 105 astsubay alımı yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından astsubay alımı yapılacağı ilen edildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı 105 sözleşmeli astsubay alımı için başvuru kılavuzu yayınladı. Kılavuza göre başvurular 17 Ekim 2016 tarihinde başlayıp 31 Ekim 2016 tarihinde bitecek. Alınacak astsubaylar Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda görev yapacaklar. Alımlarda KPSS şartı aranmayacak.

 Sahil Güvenlik Komutanlığı güverte, makine, idari, uçak bakım ve bilgi teknolojileri sınıflarında astsubay alımı yapacak. Sözleşmeli astsubay alımlarına ilanda belirtilen bölümlerden önlisans düzeyinde mezun olan kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilecekler. Her aday sadece bir pozisyon için başvuru yapabilecek.

Sahil Güvenlik Komutanlığı astsubay alımına başvuru yapabilmek için; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak, adli sicil kaydı temiz olmak, kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmış olmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak gerekiyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 105 astsubay alımı başvuruları sadece kurumun internet adresinden yapılabilecek. Adaylar başvurularını 17 Ekim 2016 günü saat 11:00 ile 31 Ekim 2016 günü saat 15:00 arasında yapacaklar. Başvuru sonuçları 7 Kasım 2016 tarihinden sonra ilan edilecek. Sahil Güvenlik Komutanlığı astsubay alımı ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru kılavuzu için BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.