Sahil Güvenlik Komutanlığı 107 daimi kamu işçisi alımı başladı

Sahil Güvenlik Komutanlığı 107 daimi kamu işçisi alımı başladı

Sahil Güvenlik Komutanlığı 107 daimi kamu işçisi alımı başladı

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından lise mezunu 107 daimi kamu işçisi alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığının yayınladığı ilanlara göre Sahil Güvenliğin 4 farklı komutanlığına sürekli kamu işçisi alınacak. Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığına 36, Marmara Ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığına 40, Mersin Onarım Komutanlığına 9 ve Karadeniz Onarım Destek Komutanlığına 22  işçi alımı gerçekleştirilecek.

Sahil Güvenlik Komutanlığının kamu personeli alımlarına mesleki eğitim veren liselerin ilanlarda belirtilen bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecekler. Başvurular 26 Ekim 2016 tarihinde başlayıp 4 Kasım 2016 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını İŞKUR il müdürlüklerinden ya da İŞKUR’un resmi internet adresinden yapabilecekler. 

Başvuru yapabilmek için; Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, sabıka kaydı bulunmamak, hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasının olumlu olması gerekiyor. Ayrıca sağlık durumunun tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışmasına uygun olduğuna dair sağlık kurulu raporu istenmekte. //

Sahil Güvenlik Komutanlığının 107 daimi işçi alımı ile ilgili detaylı bilgi ve ilan metinlerine bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı ilanı için TIKLAYINIZ. Marmara Ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığı ilanı için TIKLAYINIZ. Mersin Onarım Komutanlığı ilanı için TIKLAYINIZ. Karadeniz Onarım Destek Komutanlığı ilanı için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.