Sahil Güvenlik Komutanlığı 635 Uzman Erbaş alımı yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı 635 Uzman Erbaş alımı yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı 635 Uzman Erbaş alımı yapacak

. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 635 uzman erbaş subay alımına ilişkin başvuru kılavuzu yayınladı. Başvurular 17 Ekim 2016 tarihinde başlayıp 31 Ekim 2016 tarihinde sona erecek. Sözleşmeli er olarak görev yapanlar da başvuru yapabilecekler. Alınacak personeller Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilecekler.

 Sahil Güvenlik Komutanlığı topçu, elektrikçi, ikmal, şoför, serdümen, motorcu, kurbağa adam muhafız sınıflarında personel alımı gerçekleştirecek. Uzman erbaş alımlarına lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler. Başvuru yapabilmek için; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az lise veya dengi okul mezunu olmak, (01 Ocak 1991 ve daha sonra doğmuş olmak, Askerlik görevini yapmış veya yapıyor olmak gerekiyor. Ayrıca yaptırılacak güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak şartı bulunuyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 635 Uzman Erbaş alımına başvurular sadece kurumun internet adresinden yapılabilecek. Adaylar başvurularını 17 Ekim 2016 günü saat 11:00 ile 31 Ekim 2016 günü saat 15:00 arasında yapabilecekler. Başvuru sonuçları 14 Kasım 2016 tarihinden sonra ilan edilecek. Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.