Sahil Güvenlik Komutanlığı 790 personel alıyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı 790 personel alıyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı subay, astsubay ve erbaş 790 personel alımı

Sahil Güvenlik Komutanlığı 50 Sözleşmeli subay alımı; Sahil Güvenlik Komutanlığı, sahil güvenlik hizmetleri sınıfında sözleşmeli subay olarak yetiştirilmek üzere 50 subay adayı alınacağını duyurdu. Sahil Güvenlik Komutanlığına yapılacak subay alımı hakkında kılavuz ve ilan metni DPB ve Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi web sayfasından duyuruldu. Sahil Güvenlik komutanlığında subay sınıfında en az 4 yıllık fakülte mezunu güverte, makine, bilgisayar, elektronik, endüstri ve inşaat mühendisi alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların 27 yaşını bitirmemiş olması ve erkek adaylar için 1,67, bayan adaylar içim en az 1,62 boyunda olma şartı aranmaktadır. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı 105 Sözleşmeli Astsubay alımı; Sahil Güvenlik Komutanlığı, sahil güvenlik hizmetleri sınıfında sözleşmeli subay olarak yetiştirilmek üzere 105 astsubay adayı alınacağını duyurdu. Sahil Güvenlik komutanlığında astsubay sınıfında lise ve önlisans ilgili mezuniyet alanında güverte, makine, idari, uçak bakım ve bilgi teknolojileri sınıfları için alım yapılacak. Başvuru yapacak adayların 27 yaşını bitirmemiş olması ve erkek adaylar için 1,67, bayan adaylar içim en az 1,62 boyunda olma şartı aranmaktadır. Lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 32 yaşını bitirmemiş olanlarda başvuru yapabilecektir. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı 635 Uzman Erbaş Alımı; Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlı birlik ve kurumlarda topçu, elektrikçi, ikmal, şoför, serdümen, motorcu, kurbağa adam ve muhafız sınıflarında istihdam edilmek üzere 635 uzman erbaş alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların 25 yaşını bitirmemiş, askerliğini yapmış veya yapıyor ve askerli yapmasının üzerinden 3 yıl geçmemiş olanların başvuruları alınacaktır. 

Başvurular Sahil Güvenlik Komutanlığının resmi internet sitesi üzerinden 17 Ekim 2016 günü saat 11.00’da başlayıp, 31 Ekim 2016 günü saat 15.00’da sona erecektir. Adaylardan başvuru esnasında herhangi bir başvuru ücreti talep edilmeyecektir.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 50 subay alımı ilan metni ve detaylar için TIKLAYINIZ. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı 105 astsubay alımı ilan metni ve detaylar için TIKLAYINIZ. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı 635 uzman erbaş alımı ilan metni ve detaylar için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.