Sahil Güvenlik Komutanlığı Astsubay Alımı Başvuru Son Günü

Sahil Güvenlik Komutanlığı Astsubay Alımı Başvuru Son Günü

Sahil Güvenlik Komutanlığı Astsubay Alımı Başvuru Son Günü

Sahil Güvenlik Komutanlığı Astsubay Alımı Başvuru Son Günü

Önlisans lisans  mezunu sözleşmeli astsubay Subay alımları kapsamında Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 10 Nisan'da başlayan başvurular sona eriyor. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı 155 Subay ve Astsubay Alımı Başvuruları Başladı

Alınacak Personel:

 Subay: 55

Astsubay: 100

Subay Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

* T.C. vatandaşı olan,  KPSS ve ALES puanı şartı aranan branşlar için; 2016 yılında yapılan KPSS sınavında Genel Kültür ve Genel Yetenek (P3) puan türünden en az 70 puan almış olanlar ve son üç yıl içinde yapılan (2014, 2015 ve 2016) ALES (Eşit Ağırlık Puan Türü) sınavlarının birinden en az 55 puan almış olanlar, 27 yaşını bitirmemiş olanlar, Lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 32 yaşını bitirmemiş olanlar, ilgili lisans bölümlerinden mezun olanlar.

ASTSubay Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

* T.C. vatandaşı olan, KPSS puanı şartı aranan branşlar için; 2016 yılında yapılan KPSS sınavında Genel Kültür ve Genel Yetenek (P93) puan türünden en az 70 puan almış olanlar, şehit ve malul eş ve çocukları için bu puanların en az %80’ini (56 puan) almış olanlar, 27 yaşını bitirmemiş olanlar, lisansüstü eğitimini tamamlayanlar için 32 yaşını bitirmemiş olanlar, ilgili önlisans ve lisans bölümlerinden mezun olanlar.

Başvurular sadece www.sahilguvenlik.gov.tr internet adresinden yapılacaktır.  Adayların Başvuru Kılavuzunun tamamını okuduktan sonra başvurusunu yapması gerekmektedir. Başvuru Sayfası’nda doldurulacak bilgilerin doğruluğundan ve sonrasında doğabilecek hukuki sorumluluklardan adaylar sorumludur.

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.