SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI LİSE MEZUNU 102 DAİMİ KAMU İŞÇİSİ ALIMI BAŞLADI

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI LİSE MEZUNU 102 DAİMİ KAMU İŞÇİSİ ALIMI BAŞLADI

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI LİSE MEZUNU 102 DAİMİ KAMU İŞÇİSİ ALIMI BAŞLADI

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan lise mezunu 102 daimi kamu işçisi alımına başvurular başladı. Sahil Güvenlik Komutanlığının 102 daimi işçi alımına dair ilanların İŞKUR tarafından bugün yayımlandı. Bugün itibari ile başlayan başvurular 7 Eylül 2016 tarihinde sona erecek. Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı kapsamında Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığına 39, Sahil Güvenlik Karadeniz Onarım Destek Komutanlığına 21, Sahil Güvenlik Mersin Onarım Komutanlığına 9 ve Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığına 33 olmak üzere toplam 102 sürekli kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Adaylar, Sahil Güvenlik Komutanlığının 102 daimi işçi alımına başvurularını İŞKUR il, şube müdürlüklerinden ya da İŞKUR’un resmi internet sitesinden yapabilecekler. Başvurular Türkiye genelinde alınacak olup adres kayıt şartı aranmayacak. İlanlarda belirtilen kadrolara meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecekler. Başvurularda 2014 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı esas alınacak olup KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olan adayların başvuruları kabul edilecek. Başvurular sonucunda nihai listeye giren adaylar mülakata çağırılacaklar.

Sahil Güvenlik Komutanlığı daimi işçi alımı genel şartları; Türk vatandaşı olmak, hakkında yapılacak güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak, sağlık durumunun tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışmasına uygun olduğuna dair sağlık kurulu raporu almak olarak açıklandı. Ayrıca Kamu kurum ve kuruluşlarının kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak şartı aranacak.

İlanlara başvurmak isteyen adayların yukarıda belirtilen ilan numaraları ile birlikte Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne veya İŞKUR Resmi İnternet Sitesi'ne başvurularını yapmaları gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.