Sahil Güvenlik Komutanlığı subay alımı yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı subay alımı yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı subay alımı yapacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı Subay alımı yapacak. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 50 sözleşmeli subay alımı yapılacağı ilan edildi. Başvuru kılavuzu yayınladı, adaylar başvurularını 17 Ekim-31 Ekim 2016 tarihleri arasında yapabilecekler. 4 yıllık üniversitelerin alım yapılacak branşlarda belirtilen bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Subay alımına başvuru yapabilmek için; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak, adli sicil kaydı temiz olmak, kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmış olmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak gibi şartlar aranıyor.

Lisans mezunları için 01 Ocak 1989 ve sonra doğmuş olmak, Lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 01 Ocak 1984 ve sonra doğmuş olmak gerekiyor. Ayrıca Erkek adaylarda 1,67 metreden, kadın adaylarda 1,62 metreden daha kısa boylu olmamak şartı bulunuyor. Adaylar başvurularını Sahil Güvenlik Komutanlığının internet adresinden yapabilecekler. Başvurular; 17 Ekim 2016 günü saat 11:00’da başlayıp, 31 Ekim 2016 günü saat 15:00’da bitecek ve herhangi bir ücret alınmayacak. Sahil Güvenlik Komutanlığı Subay alımı ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru kılavuzu için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.