Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı İlanı

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı İlanı

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı İlanı

 Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı İnternet sitesinde yayımladığı ilan ile Uzman Erbaş alımı yapacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilana göre; Komutanlığa bağlı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere ekli kılavuzda yer alan tabloya göre uzman erbaş alımı yapılacaktır.

Başvuru Şartları

İlgili Uzman erbaş alımına başvuruda bulunacak olan adayların ; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olması, En az lise veya dengi okul mezunu olması, 26 yaşından gün almamış olması, askerlik görevini yapmış veya yapıyor olması, halen askerliğini yapmakta olanlar için askerlik hizmetini en az 6 aydır yapıyor olması, Yapılacak yazılı sınav (genel kültür ve meslek bilgisi), ön sağlık muayenesi, fiziki yeterlilik ve değerlendirme testleri, uygulamalı mesleki bilgi sınavları ile mülâkat sınavlarında başarılı olmak ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca belirlenen kontenjana girmek, Yaptırılacak güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanması ve ekte yazan diğer şartları taşıyor olması gerekmektedir.


 Başvuru Tarihleri

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman erbaş alımı başvuruları 1 Ağustos - 5 Ağustos tarihleri arasında www.sgk.tsk.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Başvuru Kılavuzuna Ulaşmak İçinTIKLAYIN

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.