Saldırıya uğrayan gazeteci Sabahattin Önkibar'dan açıklama

Saldırıya uğrayan gazeteci Sabahattin Önkibar'dan açıklama

SON DAKİKA | Saldırıya uğrayan gazeteci Sabahattin Önkibar'dan açıklama: Bahçeli açıklamalarımdan sonra bekliyordum.

Gazeteci yazar Sabahattin Önkibar saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Önkibar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Oda TV'de yer alan habere göre, yazar Önkibar, Ankara Angora Evleri önünde, kendi evine 300 metre kala saldırıya uğradı.

Önkibar'ın önünü kesen iki araçtan inen 3 kişi Önkibar'ı yumrukladı. Hastaneye kaldırılan Önkibar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

 

Önkibar, saldırganlardan şikayetçi oldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre saldırganların kullandığı araçlardan bir tespit edildi.

SABAHATTİN ÖNKİBAR'DAN HALK TV'YE AÇIKLAMA

Halkt TV'ye bağlanarak açıklamalarda bulunan Önkibar, "Çete mensupları eşofman vardı üzerimde markete doğru giderken 3 kişi saldırdı. Ama hazırdım. Bunların işi sokağa döktüğünü anladım. Bahçeli açıklamalarımdan sonra bekliyordum. Bana vurdular yere düştüm tekmelemeye başladılar. Esnaf geldi müdahale etti. İki tane arabaları vardı bindiler ve kaçtılar.Ben çok dikkat ediyordum. Bunu kimin yaptığını ve kimlerin yaptırdığını biliyorum. O çeteleri tutana kafa tutuyorum. Onlardan hesap soracağım. Hemen polise bildirdik. Şikayette de bulunduk. Yarın raporu da karakola ya da adliyeye bildireceğim. Ergen çocukları saldılar üstüme. 19-20 yaşında çocukları saldılar üstüme." dedi.

CHP'DEN AÇIKLAMA

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Önkibara yapılan saldırı hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Özel, "Sabahattin Önkibar'ı arayarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettim. Olayın tüm yönleriyle takipçisi olacağız. Düşüncelerini ifade eden gazetecilere yönelik saldırıların tümünü lanetliyoruz. Bu saldırılar, farklı görüşlere tahammülsüz siyasetin, hedef gösteren dilin sonucu" ifadelerini kullandı. Sözcü 

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.