SANKİ PARS'I BEKLİYOR GİBİ.

SANKİ PARS'I BEKLİYOR GİBİ.

SANKİ PARS'I BEKLİYOR GİBİ.

Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’dan olan küçük oğlu Pars, iki yıldır mücadele ettiği kansere 16 Nisan’da yenik düşmüştü. Oğlunun mezarlığını sık sık ziyarete giden eski mankenin dikkatini mezarınan başından ayrılmayan...

Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’dan olan küçük oğlu Pars, iki yıldır mücadele ettiği kansere 16 Nisan’da yenik düşmüştü. Oğlunun mezarlığını sık sık ziyarete giden eski mankenin dikkatini, Ponçik’in kabrinden hiç ayrılmayan bir köpek çekti. Ebru Şallı, Pars Tan’ın kabrinden ayrılmayan köpeğin bakımını üstlendi. Sadık dostu görenler, “Sanki Pars’a arkadaşlık yapıyor” yorumunda bulundu.

Acılı anne Ebru Şallı’dan duygulandıran hareket Şener Bozbey tarafından görüntülenen ve Şener Bozbey İstanbulun Sesi Youtube kanalından yayınlanan videoda Pars Tan’ın mezarının başında bekleyen köpek dikkat çekti. Şener Bozbey videoda Fatiha okumak için gittiği mezarın başında bekleyen köpeği farkettiğini belirterek “Sanki onu bekliyormuş gibi” ifadesini kullandı. tv100’ün edindiği bilgiye göre yavru köpeğe Ebru Şallı’nın baktığı ve mama kabı götürdüğü ortaya çıktı. Ebru Şallı, Pars Tan’ın kabrinden ayrılmayan köpeğin bakımını üstlendi.

Ebru Şallı, 2002 yılında evlendiği Harun Tan’dan 2013 yılında boşanmıştı. Çiftin bu evliliğinden Beren Tan ve Pars Tan adında iki çocukları daha dünyaya geldi. Geçtiğimiz ay lenfoma nedeniyle yaşamını yitiren 10 yaşındaki oğlu Pars Tan’ın mezarlığına sık sık giden Ebru Şallı, her ziyaretinde dikkatini çeken köpek için harekete geçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.