Sanki Yargı Dizisinden Bir Sahne!

Sanki Yargı Dizisinden Bir Sahne!

Sanki Yargı Dizisinden Bir Sahne! NEDEN İNTİHAR ETTİĞİ İSE

Sır Perdesi Aralandı
Bursa’da geçtiğimiz gün akşam saatlerinde çocuk parkında bir kişinin kendisini astığını yönünde ihbar alan emniyet güçleri bölgeye intikal ettiler. Olay yerinde inceleme yapan ekipler kendisini asan kişinin hakim Çiğdem Bayrakçeken olduğu anlaşıldı. Korkunç olayın ardından konuşan arkadaşı olaya dair detayları aktardı.

Nilüfer’in Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına gelen bir kişi, bir kadının oyuncakların tahta kısmına iple asılı olduğunu gördü.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

KENDİSİNİ ÇOCUK PARKINDA ASTI

Yapılan incelemede hayatını kaybeden kadının Bursa Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görevli 30 yaşındaki hakim Çiğdem Bayrakçek en olduğu belirlendi.

Genç hakimin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÜZERİNDEN 3 SAYFA İNTİHAR NOTU ÇIKTI

Bursa Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesinde Hakim olarak görev yapan Çiğdem Bayrakçeken’in yine Bursa adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı B. A.’nın eski eşi olduğu, geçen yıl 6 Eylül’de de resmi olarak boşandıkları belirtildi.

Üzerinden 3 sayfa intihar notu çıkan genç hakimin, psikolojik destek aldığı, doktorunun ise yakınlarına intihar riskini söylediği öğrenildi.

Bir süredir hakim ve savcı arkadaşlarının evinde kalan Çiğdem Bayrakçeken’in geçen gün ailesinin yanına geldiği, akşam saatlerinde “kedilere mama vereceğim” diyerek evden çıktığı öğrenildi.

KENDİSİNDEN BEKLEMEZDİK, HEPİMİZ İÇİN ŞOK OLDU

Çiğdem Bayrakçek Adliyesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından meslektaşlarının gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çiğdem Bayrakçeken’in üniversiteden sınıf arkadaşı şu ifadeleri kullandı: ‘Azimli ve iyi bir insandı.. İntiharı birçok kişiden bekler kendisinden beklemezdik, hepimiz için şok oldu’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.