Şarkıcı Hadise Neler Dedi Neler

Şarkıcı Hadise Neler Dedi Neler

Hadise Neler Dedi Neler

Ünlü şarkıcı Hadise, Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan hakkında yaptığı yorum sonrası sosyal medyada büyük yankı topladı.

Şarkıcı Hadise, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Suriyeliler konusunda öven açıklamalar yaptı. “hiç kimse......''

“hiç kimse bu yavrucaklara sahip çıkmazken Sayın Cumhurbaşkanımız sahip çıktı” diyen Hadise’ye sosyal medyada büyük tepki geldi.Şarkıcı Hadise,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren açıklamalarda bulundu.


Kıbrıs’ta düzenlenen Pediatri Kongresi’nin gala gecesinde sahne alan Hadise, burada yaptığı konuşmada “Ben mülteciler konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızı çok takdir ediyorum. Çünkü hiç kimse bu yavrucaklara sahip çıkmazken Sayın Cumhurbaşkanımız sahip çıktı” dedi.’

BİZE TEPKİ GÖSTEREN ÜLKELER ÇOK FAZLA KONUŞMASIN’Hadise, konuşmasında “Onlara sahip çıkmak gerçekten gurur duyulacak bir şey. Bu konuda bize tepki gösteren ülkeler de çok fazla konuşmasınlar. Bizi takdir etsinler, alkışlasınlar sadece. Biz yüzümüzde sivilce çıkınca travma yaşıyoruz ama bu çocuklar annelerini, babalarını, her şeylerini kaybetmiş çocuklar. Biz ülke olarak onlara anne-baba oluyoruz. Tabii yolumuz uzun bu çocukların eğitimi, barınması, beslenmesi var. Bunların geleceğini kimse düşünmüyor ama bir tek Türkiye düşünüyor. İşte bu yüzden ben ülkemle gurur duyuyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.