Satın Alma Sorumlusu ,Çağrı Merkezi Operatörü,  Biyolojist, İletişim Asistan,Doktor alıyor

Satın Alma Sorumlusu ,Çağrı Merkezi Operatörü, Biyolojist, İletişim Asistan,Doktor alıyor

Satın Alma Sorumlusu ,Çağrı Merkezi Operatörü, Biyolojist, İletişim Asistan,Doktor alıyor

İlgili birimlerine ilan edilen pozisyonlarda personel alımı yapacak kurum farklı öğrenim şartları altında ilanları yayımladı.

Toplam 5 farklı kadroda personel alımı yapılacağını ilan eden Türk Kızılayı, açık kadroları şu şekilde sıraladı. 

* Satın Alma Sorumlusu

* Çağrı Merkezi

* Operatörtü

* Biyolojist İletişim

* Asistanı

* Doktor

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların tamamının kurumun personel alımları için belirlediği genel koşullara haiz olması gerekiyor. Bu genel koşullar ortak koşullar olup ilana başvuru yapacak tüm adayların sağlamaları isteniyor. 

Kadroya göre değişmeyen bu koşullar ana başlıkları ile şu şekilde;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Türkiye'nin her yerinde görev yapabilmek, seyahat sorunu olmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. 

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ayrıca ilan metinleri için belirlenen özel tüm koşulları da sağlamaları gerekiyor. Bu özel koşullar alım yapılacak kadronun mesleki özelliklerine göre belileniyor. Öğrenim, yaş, yabancı dil gibi koşulların bulunduğu Kızılay personel alım ilanlarında bazı şartlar şu şekilde;

ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, ilan metinlerinde yer alan yabancı dil şartını sağlamak, -Vardiya sisteminde çalışabilecek, Takım çalışmasına yatkın.

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar öncelikle Kızılay Kariyer sitesine erişim sağlayacak. Buradan yayımlanan ilanları bulacak olan adaylar daha sonra kendilerine uygun pozisyonları bulacaklar. Adaylar ilanın yayımlandığı bu site üzerinden elektronik olarak başvurularını gerçekleştirecekler.

başvuru için tıklayınız

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.