Seçim Öncesi Tansu Çiller Gündemden Düşmüyor

Seçim Öncesi Tansu Çiller Gündemden Düşmüyor

Seçim Öncesi Tansu Çiller Gündemden Düşmüyor

Son dakika! Muharrem İnce’den AK Parti mitingine katılan Tansu Çiller’le ilgili açıklaması

 

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kahramanmaraş mitinginde vatandaşlara seslendi. İnce mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik ‘yalan’ dediği açıklamalarla ilgili olarak görüntüleri izletti. İnce, eski Başbakan Tansu Çiller’in AK Parti mitingine katılmasıyla ilgili olarak, ‘Din bir baktım Tansu Çiller de mitinge gitmiş. Erdoğan 90’ları kötülüyor, simgesi orada. O zaten başarılı olsaydı partisini kaldırırdı’ dedi

 

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kahramanmaraş mitinginde konuştu. İnce, AK Parti mitingine katılan Tansu Çiller’le ilgili olarak “Dün bir baktım Tansu Çiller de mitinge gitmiş. 90’ları kötülüyor, simgesi orada. O zaten başarılı olsaydı partisini kaldırırdı.” diye konuştu.

İnce’nin açıklamaları:

İnce’yle kavga etti, İnce yükseliyor. Kavga yok, hemen barışacağız. Ekranlarda sabah akşam bağıran bir Cumhurbaşkanı değil, yol gösteren bir Cumhurbaşkanı değil.

“DEĞİŞİMİ YAKALAYAMAZSAK 100 YIL FAKİR KALACAĞIZ”

Türkiye’ye taze bir kan lazım, yeni bir isim lazım. 10 sene sonra sokaklarda kağıtlar olacak, oralardan haberleşeceksiniz. Muharrem İnce, Kahramanmaraş’ta miting yaparken onu Ankara’da 3 boyutlu izleyebileceksiniz. Bu değişimi yakalayamazsak 100 yıl fakir kalacağız.

Ben meydanlarda hak, hukuk, adalet diyorum, biri de çıkmış, çay, kek, oralet diyor.
 
“İKİ YALAN GÖSTEREYİM SİZE”

İki tane yalan göstereyim size, bu millete bu yalanları bu kadar rahat söyleyen birisi ekonomi konusunda da yalanları kolaylıkla söyleyebilir. Birinci yalan; bir general Erdoğan’ın yemeğine gidiyor, iftar sofrasını iftira sofrasına dönüştürüyor, arkada AK Parti fotoğrafı var. Beni eleştiriyor, general de alkışlıyor. Ben de onu hemen emekli ederim dedim.

MİTİNGDE GÖRÜNTÜLERİ İZLETTİ

Erdoğan, orduyu överse alkışlayabilir ama nasıl bir yalancı ki bu Erdoğan, Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz bir yalancı bu. Videoyu izlettireyim, bakalım orduyu mu övüyormuş beni mi eleştiriyormuş.

TATAR BÖREĞİ YANITI

Sonra kıraathanede ben Tatar böreği demedim diyor. Bakalım demiş mi, dememiş mi?

“RAHATSIZ MI OLDUN CAMİYE GİTTİM DİYE”

Rahatsız mı oldun camiye gittim diye. Kimsin sen? Lafa bak. Ayıp ayıp. Camiden elini çek. Orası meydanlarda konuşulacak yer değil. Senden izin alacak değilim

REYTİNG YANITI

Erdoğan konuşurken bir kanalda Asteriks var bir kanalda Yaparsın aşkım var, Erdoğan 34. sırada. Hava durumu bile Erdoğan’dan fazla izlenmiş. Gel benimle televizyona çık da senin de hava olsun.1

Erdoğan şunu bil, ben garibanların temsilcisiyim, sen saraylıların temsilcisisin. Halk çocuğu olan benim, milletin evladı olan benim. Ben gönül köprüleri kuruyorum. Bu memleketi daha fazla soydurmayacağız.

TANSU ÇİLLER AÇIKLAMASI: 90’LARI KÖTÜLÜYOR, SİMGESİ ORADA

Dün bir baktım Tansu Çiller de mitinge gitmiş. 90’ları kötülüyor, simgesi orada. O zaten başarılı olsaydı partisini kaldırırdı.

KAYNAK mynet.com

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.