Seçimlerden Önce EYT Çözülecek mi?

Seçimlerden Önce EYT Çözülecek mi?

Seçimlerden Önce EYT Çözülecek mi?

EYT Son dakika gelişmesi, EYT Haberleri, 2019 EYT, Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili son gelişmeler haberimizde...

Mağduriyetlerin yaşandığı ve insanların hakları olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın sorunu Meclis’ten geçmedi. Yetkililer tarafından da gündemimizde yok denildi. 


EYT’liler son olarak İzmir ve İstanbul’da toplantı yaparak seslerini duyurmaya çalıştılar.
’ÇOCUKLARIN GELECEĞİ İÇİN EYT’Yİ DÜŞÜNMÜYORUZ’
Geçen hafta ajanslara düşen habere göre Alie Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklarımızın geleceği için EYT’yi (Emeklikikte Yaşa Takılanlar) düşünmüyoruz denildi. Bakanlığın bu çıkışı Sosyal Güvenlik Uzman Mustafa İşcan tarafından ‘tuhaf’ olarak değerlendirildi.

İşcan, Alie Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın EYT ile ilgili bu çıkışını ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar’la ilgili son gelişmeleri TV 5’deki Çalışma Hayatı programında masaya yatırdı.

Bakanlığın ‘çocukların geleceği için EYT çıkmayacak’ çıkışı hakkında İşcan “Çocukların ileride emekli maaşı alabilmeleri için denilse de o kadar mağduriyetler var ki şimdi ki geçmişin çocukları ne yapacak” dedi.

EYT’LİLER ADANA VE ANKARA’DA TOPLANACAK!
Programda EYT’lilerin yaptıkları son faailiyetlerden de övgüyle bahseden Mustafa İşcan "Seçim öncesi EYT mağdurlarının sıkıntıları konusunda yetklililer bir girişimde bulunur mu?" sorusu üzerine, İzmir ve İstanbul’dan sonra mağdurların 3 Şubat’ta Adana’da, 10 Şubat’ta ise Ankara’da büyük bir toplantı yaparak yüzbinleri toplamayı hedeflediğini, eğer böyle bir kalabalık toplayabilirse iktidar da muhalafet de bu kalabalığı göz ardı edemeyeceğini söyledi.milli gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.