Şefkat Eli Projesi Sarıyahşi SYDV Personel Alımı

Şefkat Eli Projesi Sarıyahşi SYDV Personel Alımı

Şefkat Eli Projesi Sarıyahşi SYDV Personel Alımı

Şefkat Eli Projesi Kapsamında Sarıyahşi SYDV Personel yapılan ilanda 3 kişi ihtiyaç olup 3 kişi Yaşlı Bakım Hizmetlerinde istihdam edilecektir. Sarıyahşi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Uygulanacak olan Şefkat Eli Projesinde İstihdam edilmek üzere 4857 sayılı iş yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından 3 kişi Bayan personel alımı yapılacaktır.

Başvuracak Bayan adaylarda aranan şartlar: Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, Medeni haklarrını kullanma ehliyetine sahip olması, 18 – 40 yaşları arasında olması, Kamu haklarından mahrum bulunmaması, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı vücut sakatlığı ve özrü bulunmaması, Adli ve idari soruşturma sonucunda çalışmasına engel bir durumu bulunmaması gerekmektedir.

İşyeri çalışma yeri Aksaray Sarıyahşi merkez olarak açıklanmıştır.
Şefkat Eli Projesi Kapsamında Sarıyahşi SYDV Personel yapılan ilana başvuracaklar 14 aralık 2016 tarihi mesai bitimine kadar Aksaray Valiliği Sarıyahşi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne istenen belgeler ile birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.