Şehir Hastanesi İş Başvurusu 2018

Şehir Hastanesi İş Başvurusu 2018

Şehir Hastanesi İş Başvurusu 2018

Eskişehir Şehir Hastanesi yapımında bini aşkın personel, mümkün olan en kısa sürede bitirilmesi için çalışmaya devam ediyor. Bu süreçte inşaat halindeki hastaneye personel alımı, işçi alımı ve eleman alımı yapılmaya devam ediyor. Bunun dışında hastane inşaatı bittiğinde ve hastane tamamen açıldığında binlerce kişiye istihdam sağlayacağı öngörülüyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi tarafından inşaat sürecince yapılan alımlar Akfen Holding bünyesinde gerçekleştiliyor. Bunun yanında da inşaat aşaması bittiğinde yayınlanacak olan iş ilanları içinde; çok sayıda uzmanlık alanında doktor, temizlik işçisi, hasta bakıcı, ambulans şoförü, optisyen, ebe, hemşire, eczacı, uzman hekim, iş güvenliği uzmanı, doğumhane tecrübeli ebe, büro görevlisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alacak. Peki tüm bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılacak?

Eskişehir Şehir Hastanesi İş Başvurusu 2018
Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatına yazımız sonunda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile başvuru yapabilirsiniz. İhtiyaç duyulduğu takdirde yapılan başvurular arasında işe alınacak olan personellerin seçimi gerçekleştirilmektedir. 

Eskişehir Şehir Hastanesi İş Başvuru Formu İçin TIKLAYIN

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI ANDROİD UYGULAMAMIZLA TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN İNDİRİN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum