Şekerbank önlisans ve lisans mezunu memur alımı yarın sona eriyor

Şekerbank önlisans ve lisans mezunu memur alımı yarın sona eriyor

Şekerbank önlisans ve lisans mezunu memur alımı yarın sona eriyor

Şekerbank önlisans ve lisans mezunu personel alımları kapsamında önlisans alanında sistem operatör yardımcısı alacak. Alım için üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren Bilgisayar Bilimleri, Programcılık, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme önlisans bölümlerinden mezun adaylar arıyor. 

Önlisans mezunu alım şartları arasında 7/24 vardiyalı sistemde çalışabilecek, 28 yaşından gün almamış ve askerliğini yapmış tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar arandığı belirtildi. Önlisans mezunu personel alımı için sistem operatör yardımcısı alımı yarın sona erecek. Şekerbank iş ilanları kapsamında açık pozisyonlara başvurular kısa süreli olduğundan yarın sona erecek ilanlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşınız.

Lisans mezunu personel alımları :Ağrı, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Mardin, Sivas, Uşak, Van, Iğdır, İstanbul illerinde Ticari/KOBİ Müşteri Temsilcisi, Proje Yöneticisi, Sistem Uzmanı, Uygulama Yönetimi Sistem Uzman Yardımcısı / Uzmanı ve Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak ve başvurular bu ilanlar için de 27 Eylül 2016 Salı günü sona eriyor. İlan için TIKLAYINIZ.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.