Şekerbank Tecrübesiz Çok Sayıda Personel Alacak

Şekerbank Tecrübesiz Çok Sayıda Personel Alacak

Şekerbank Tecrübesiz Çok Sayıda Personel Alacak

Hangi Şehirler İçin Alım Yapılacak

Şekerbank yayınladığı bildiri ile 71 farklı şehirler çok sayıda tecrübesiz personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi şehirlerde çalışacak? Yayınlanan bildiriye göre; 

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

Yukarıda adı geçen şehirler için tecrübesiz personel alımı yapılacak.

Başvuru yapmak isteyenlerin üniversitelerin Ziraat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde ki lisans bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Adayın daha önce her hangi bir bankada çalışmış olmasına gerek yoktur. Adayların çalışacağı pozisyon ise Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi ve İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi olarak duyuruldu. Başvuru için aşağıda ki linki takip ediniz.

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.