Selçuk Üniversitesi 41 Personel Alacak

Selçuk Üniversitesi 41 Personel Alacak

Selçuk Üniversitesi 41 Personel Alacak

Devlet Personel Başkanlığının 27 Nisan 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek üzere toplamda 41 adet öğretim üyesi alacak.

 Adaylar için istenilen şartlar ve açıklamalar şöyledir; 

Yabancı Üniversitelerden alınan diplomalar sadece Selçuk Üniversitesinin onaylı olduğu denkliği olan adaylar, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar, Özel şartları taşıyan adaylar, Müracaat eden adayların Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ile İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarında belirtilen koşullara uyup uymadığı Üniversitemizce oluşturulacak 

"Bilimsel Dosya İnceleme Komisyonu" tarafından incelenecek olup, bu inceleme sonucunda aranan koşulları taşıdığı tespit edilen adayların müracaatları kabul edilecektir.

 İlan edilen Doçent kadrolarına müracaat eden adaylardan, ilan edilen kadronun anabilim dalı ile Doçentlik, alanları farklı olan adayların başvuruları Üniversite Yönetim Kurulunda görüşüldükten sonra nihai karar verilecek olup, uygun görülmeyenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar sadece bir kadroya başvuruda bulunabilirler, Doçent kadrolarına profesörler başvuru yapamaz. Başvuruda bulunana adayların sonradan kadroy a uygunsuzluğu fark edilirse kadrosu iptal edilir.  

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 27 Nisan 2016 tarihi ile 11 Mayıs 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.