Seni İstiyorum

Seni İstiyorum

HADİSE AŞKA GELDİ! "SENİ İSTİYORUM"

Hadise - Kaan Yıldırım aşkı geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken ünlü şarkıcı Hadise'den flaş bir paylaşım geldi. Hadise soyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı.

 

Ünlü şarkıcı ve Kaan Yıldırım’ın aşk dedikoduları magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtan Hadise, “Seni istiyorum” ifadelerinde bulundu.


ANNESİYLE TANIŞTI
Hadise, Kaan Yıldırım’ın köpeği ile olan karesini sosyal medya hesabından paylaşmış, aşk dedikodularının fitilini ateşlemişti. Hatta yeni aşıkların birlikteliklerini bir adım öteye taşıdıkları, şarkıcının Yıldırım’ın annesiyle tanıştığı iddia edilmişti.


 
Ancak kısa süre önce şarkıcının, Kaan Yıldırım’ın köpeği ile olan karesini sosyal medya hesabı üzerinden silmesi kafaları karıştırmıştı.

Çiftin ilişkisinde kriz çıktığı düşünülürken; Yıldırım’ın, Hadise’nin ilişkilerini açık etmesinden dolayı ona kızgın olduğu söylentileri ortaya atılmıştı.

“SEN VE BEN… HER GÜN”
Hadise yaptığı son hamleyle iddiaları yalanladı. Şarkıcı, ünlü bir aşk filminden İngilizce olarak, “Kolay olmayacak. Gerçekten zor olacak! Bu konuda her gün çalışmak zorundayız, ama bunu yapmak istiyorum çünkü seni istiyorum. Sana ait olan her şeyi istiyorum. Sonsuza dek. Sen ve ben… Her gün” sözlerini paylaştı.

Hadise’nin bu paylaşımı aşk ilanı olarak değerlendirildi.

5e565ec755427e1cc8e5b0c1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.