sevilen oyuncudan çok kötü haber! duyularını kaybetti

sevilen oyuncudan çok kötü haber! duyularını kaybetti

sevilen oyuncudan çok kötü haber! duyularını kaybetti

Oyuncu Ahmet Çevik talihsiz bir kaza yaşadı. Dengesini kaybedip yere düşen Çevik, şiddetli kafa çarpması nedeniyle tat ve koku alma duyularını kaybetti. Acil ameliyata alınan ünlü oyuncuyu, ses sanatçısı Onur Akay, hastanede ziyaret etti.

45 yaşındaki tiyatrocunun sağlık durumu hakkında bilgi veren Okay, "Tiyatrocu dostum Ahmet Çevik, görünmez bir kaza geçirdi ve ameliyat oldu. Düşerek şiddetli kafa çarpması nedeniyle tat ve koku alma duyularını kaybeden ve burnunda şekil bozukluğu oluşan arkadaşımı ziyaret ettim ve merak eden sevenleri için fotoğraflarını çektim. Acil şifalar" açıklamasında bulundu.

 

Ahmet Çevik Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Ekran severler tarafından Levent Kırca ve Oya Başar Tiyatrosu ile tanınan Ahmet Çevik çalışmalarını Tümay Özokur Ajansına bağlı olarak sürdürmektedir.

Bugüne kadar Olacak O Kadar, Bekarlık Sultanlık mı?, Ayrılsakta Beraberiz, Çarli İş Başında, Tatlı Hayat, Çifte Bela, İki Arada, Kendini Bırak Gitsin, Profesyonel Çaylaklar, İnadım İnat, Berberler, Dilan Gelin, Meçhule Gidenler, Rating Kasabası, Dönüş, Düello, Evimin Erkeği, Gemilerde Talim Var, Koçero, Töre, 46 Numara, Osmanlı Cumhuriyeti, Pulsar, Süper Kardeşler, Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas, Arkadaşım Max, Delisin! Delisin! ve Sarhoşum Gel Beni Al gibi bir çok projede rol almıştır.

1972 yılında dünyaya gelen Ahmet Çevik İstanbul doğumludur.

94854.jpg

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.