SGK 1059 memur kadrosu için görevde yükselme sınavı yapacak

SGK 1059 memur kadrosu için görevde yükselme sınavı yapacak

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME YAZILI SINAV DUYURUSU

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından görevde yükselme sınavı yapılacak kadro sayısı 1059 olarak açıklandı. Kadro dağılımı ise; 125 Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü, 50 Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü, 47 Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı, 28 Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı, 309 Şef ve 500 Memur kadrosu olduğu belirtildi.SGK görevde yükselme sınavı başvuruları 28 Ekim 2016 ile 11 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılabilecek.

Yazılı sınav ise 21 Ocak 2017 tarihinde Ankara ilinde saat 9:30’da yapılacak. Yazılı sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylar sözlü sınava çağırılacaklar. Başvuru yapmak isteyen adaylar belirtilen tarihler arasında Personel Intra / Sınav Başvuruları uygulama sayfasından elektronik ortamda başvurularını yapabilecekler.

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK görevde yükselme sınav ücret hakkında daha sonra duyuru yapılacağı bildirildi. SGK tarafından 1059 kadro için yapılacak görevde yükselme sınavının kadrolara göre başvuru şartları, kadro dağılımı, sınav konuları ve ilan metni için buraya  TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.