SGK 1059 memur kadrosu için Görevde Yükselme yazılı ve sözlü sınavı

SGK 1059 memur kadrosu için Görevde Yükselme yazılı ve sözlü sınavı

SGK 1059 memur kadrosu için Görevde Yükselme yazılı ve sözlü sınavı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 21 Ekim’de yapılan duyuru ile açıkta bulunan memur kadroları için görevde yükselme yazılı sınavı yapılacağı duyurulmuştu. Öte yandan Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak atamalarda görevde yükselme ve unvan değişikliği ile ilgili olarak yönetmelik değişikliği gerçekleşmişti.

Yazılı sınavın yanı sıra artık sözlü sınav da yapılacak.SGK’da yapılacak olan 1059 açık memur kadrosu için de görevde yükselme sınavının yazılı aşamasını geçen adaylar sözlüye alınacak. Yazılı sınavdan en az 60 puan alan adaylar sözlü sınava girecekler. Sınava 60 puanı geçen tüm adaylar çağrılmayacak. Başvurular bugün itibarı ile başladı. Son başvuru tarihi ise 11 Kasım 2016 olarak belirtildi.

Sınava başvurular Personel Intra Uygulama sayfası aracılığı ile yapılacak.Müdür atamaları için dört katı kadar aday, şef kadroları için üç katı kadar aday ve memur kadroları için ise iki katı aday yazılı sınav puanı üstünlüğüne göre sözlü sınava çağrılacak. Son aday ile aynı puanda olan bir den fazla kişi varsa hepsi sınava çağrılacağı da ayrıca belirtildi.

125 Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü, 50 Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü, 47 Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı, 28 Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı, 309 Şef, 500 Memur için görevde yükselme yazılı ve sözlü sınavları gerçekleştirilecek.

21 ocak 2017’de yapılacak yazılı sınav için başvuru bilgileri ve tüm detayları My Memur olarak bağlantılardan inceleyiniz. SGK sınav duyurusu için buraya tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.