SGK 60 uzman yardımcısı alacak

SGK 60 uzman yardımcısı alacak

SGK 60 uzman yardımcısı alacak

) Kurumumuz Merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere 60 Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı alınacaktır. Uzman yardımcılarına ait istenilen yükseköğretim programları, kadro sayıları, KPSS puan türleri ve taban puanları gösterir tablo duyurunun sonunda yer almaktadır.

b) Başvurular elektronik ortamda http://sinavbasvuru.sgk.gov.tr adresine yapılacaktır. Başvurusunu tamamlayan adaylar KPSS puan üstünlüğüne göre sıralanacak ve sınava katılmaya hak kazananların listesi Kurum web sayfasında yayımlanacaktır.

Bu adaylar başvuru evraklarını belirtilen tarihler arasında Kuruma göndereceklerdir. Giriş sınavı sözlü olarak 31 Ekim – 4 Kasım 2016 tarihleri arasında Ankara’da yapılacaktır

2. BAŞVURU ŞARTLARI Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcılığı giriş sınavına katılabilmek için adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak.

b) Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.

c) ÖSYM tarafından 04-05 Temmuz 2015 ve 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP46, KPSSP113 ve KPSSP115 puan türleri itibariyle 80 ve üzeri puan almış olmak.

d) Geçerliliği devam eden (5 yıl) YDS’den en az

(D) düzeyinde puan almak veya buna denk kabul edilen ve geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak. e) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak.

Giriş sınavına katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuru yapanlardan; KPSSP46, KPSSP113 ve KPSSP115 puan türlerinden herhangi birinden 80 ve üzeri puan almış olmak kaydıyla, en yüksek puanı alan adaydan başlamak üzere, 4 (dört) katına kadar aday (son sıradaki adayla eşit puan almış adaylar dahil), sözlü sınava çağırılacaktır. 

başvurular 3 Ekim 2016 Pazartesi alınmaya başlayacak, 12 Ekim 2016 Çarşamba günü mesai bitiminde son bulacak.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

TWİTTERDEN TIKLA TAKİP ET!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.