Şiddetli öksürük için doğal formüller!

Şiddetli öksürük için doğal formüller!

Şiddetli öksürük için doğal formüller!

Sonbahar ve kış aylarında gelişen sinüzit, farenjit, larenjit, nezle ve soğuk algınlığı gibi üst solunum yolları enfeksiyonlarıyla ortaya çıkan öksürük, başladı mı kolay kolay geçmeyen, zaman zaman insanın krize bile girmesine neden olan önemli bir sağlık sorunu. Gece uykulardan uyandıran ya da önemli bir toplantı sırasında sizi zor durumda bırakabilen bir rahatsızlıktır.

Çocuklarda veya yetişkinlerde gelişen öksürüğü, doğal yollardan tedavi etmek mümkündür. Özellikle boğaz tahrişleri ve mikrobik olarak gelişen öksürükte; ıhlamur, adaçayı gibi bitkisel tedaviler, oldukça hızlı sonuç vermektedir.

Öksürüğün en yaygın olduğu kış aylarında, günde birkaç defa içilen ıhlamur ve adaçayı öksürüğü oluşmadan önleyecektir. Bu haberimizde, öksürüğe hatta balgamlı öksürüğe ne iyi gelir?

Öksürük ve balgamdan kurtulmak için bitkisel çözüm nedir?, sorularına doğal formüller sunacağız ancak öksürüğünüzün sebebini bilmiyorsanız ve öksürük uzun zamandır geçmemişse bu tavsiyeleri uygulamadan önce mutlaka bir doktora görünün.

Şiddetli Öksürük için Elma Çayı

Elma Çayı; Öksürük ve Balgamdan kurtulmak için mucize bir ilaçtır.

1 litre suyun içine, ince dilimlenmiş 1 adet elmayı kabuklarıyla birlikte atın. Haşladıktan sonra çay gibi ‪‎sıcak‬ olarak için.

Balgam Söktürmek için ‪Elma‬ Çayı

: Elma kabukları ile yapılan çay, hem göğüsü yumuşatır, hem de, balgam söktürtürür.Elmanın kabuklarını soyun, İçine biraz ‪‎tarçın‬, ‪‎zencefil‬ ve ‪‎karanfil‬ atılır. 10 dakika demlendirdikten sonra, için. Belki de en rahatsız edici hallerden biridir sürekli öksürük. Eğer gıcık haline gelen öksürüğünüz varsa bu karışımları deneyin. Gıcık haline gelen öksürüğü geçirmek için bu doğal karışımlardan faydalanabilirsiniz...

ev Yapımı Öksürük Şurubu (Balgam Sökücü) Malzemeler;

1 orta boy kuru soğan 1 limonun suyu 1 su bardağı kaynar su 3 yemek kaşığı süzme bal 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tarçın Yarım tatlı kaşığı zencefil Yapılışı; Soğanı ve sarımsağı küp küp doğrayalım.. Bir kavanozun içine koyalım.. Üzerine 1 su bardağı kaynar suyu ilave edelim ve suyun tamamen soğumasını bekleyelim .(bu aşamada soğan ve sarmısağın aroması suya geçecektir.) Suyu tamamen soğuyana kadar bekletmek yeterlidir.. Kavanozun içindekileri iyice karıştıralım ve süzelim..(soğan sarmısak posasını atıp sadece suyu kullanacağız) Balı ve 1 limonun suyunu ilave edelim Zencefil ve tarçını ekleyelim..(Kavanozun kapağını kapatalım ve karışmalarını sağlamak için biraz çalkalayalım) Doğal balgam sökücümüz hazırdır..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.