Siirt Polisevi Müdürlüğü Personel Alımı

Siirt Polisevi Müdürlüğü Personel Alımı

Siirt Polisevi Müdürlüğü Personel Alımı

Siirt Polisevi Müdürlüğü ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller (Hamurkar, Mayacı (Hamur), Pasta Ustası, Pişirici (Ekmek), Pasta Yapım ve Sunum Elemanı) ünvanıyla kamu işçisi olarak geçiçi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 28 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller (Hamurkar, Mayacı (Hamur), Pasta Ustası, Pişirici (Ekmek), Pasta Yapım ve Sunum Elemanı) alımı için ; Polisevi Şube Müdürlügümüzde çalıstılırması planan fırın ustasında aranan özellikler : işinde tecrübeli ve deneyimli , görgü kurallarını bilen , işinde titiz , seri , fırında yapılan tüm mamullerin (lahmacun , pide , çeşitleri ve ekmek yapımını eksiksiz bilen , gıda güvenliğini ve hijen kurallarına uygun üretimi yapılabilecek , yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek , mutfak içinde diğer istasyonlarda da gerektiğinde çalışabilecek , 25 -35 yaş arası ,askerliğini yapmış ve en az ortaokul mezunu olan kimselerden alımının yapılması gibi şartlar sunulmuştur.

İlana başvuracak adayların (00003310257) iş ilan no ile Siirt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 28 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.