Şırnak Eskişehir Niğde SYDV Personel Alım İlanı

Şırnak Eskişehir Niğde SYDV Personel Alım İlanı

Şırnak Eskişehir Niğde SYDV Personel Alım İlanı

3 İLAN TEK HABER ÖNCE NİĞDE
T.C NİĞDE İLİ ÇAMARDI İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL AL... Son Başvuru : 25.04.2018
İl NİĞDE İlçe ÇAMARDI Alınacak Sayı 2
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar ofis programlarını iyi derecede kullanıyor olmak. 
- İKTİSAT, KAMU YÖNETİMİ, MALİYE MUHASEBE İŞLETME ,SOSYOLOJİ,PSİKOLOJİ,SOSYAL HİZMETLER PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK REHBERLİK VE HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMLERİ 
- En az B sınıfı Sürücü Ehliyetine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak. 
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1. En Az 4 Yılık Lisans Eğitimini tamamlamış olan ve Lisans Eğitimin 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe, İşletme, Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinin birinden mezun olmak, ancak KHK ile kapatılmış olan Üniversitelerden mezun olanlar hariç,2-En az 12 (Oniki) aydır Niğde Merkez, ve bağlı ilçe , Köy ve beldelerinde ikamet ediyor olmak, (Nüfus Müdürlüğünden alınacak belgedeki adres beyan tarihi esas alınacaktır.) 3- Sosyal İletişim becerisine sahip olmak 4-. Çevreyi, sosyal dokuyu tanıyor olmak 5- En az B sınıfı Sürücü Ehliyetine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak. 6-. Bilgisayar ofis programlarını iyi derecede kullanıyor olmak. 7-istihdam Edilecek personelden en az birinin iyi derecede muhasebe biliyor olması ve belgelendirmesi şartı aranacaktır 8-Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak 9-Başvuru süresi bittikten sonra alınacak personelin 5(Beş) katı aday en yüksek puandan başlayarak sıralanacak ve mülakata çağrılacaktır. Mülakat Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonucu en yüksek puanı alan 2(iki) personel ile sözleşme yapılacaktır.
-----------------------------------------
ESKİŞEHİR
Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı Son Başvuru : 23.04.2018
İl ESKİŞEHİR İlçe İNÖNÜ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği Operatör sertifikası 
- Kamu Yönetimi ve İşletme lisans mezunu 
- En az B sınıfı ve aktif sürücü 
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- Bölüm şartı aranmaktadır: Kamu Yönetimi ve İşletme lisans mezunu Sürücü belgesi şartı aranmaktadır: En az B sınıfı ve aktif sürücü Vakfın bulunduğu il sınırları içerisinde ikamet edilmesi gerekmektedir. Diğer Özel Şartlar: 1- Kamu Yönetimi veya İşletme Bölümlerinden mezun olmak, 2- En az B sınıfı Ehliyet Belgesine sahip ve aktif araç kullanabiliyor olmak, 3-İlan başlangıç tarihi itibari ile vakfın bulunduğu il olan Eskişehir il sınırları içerisinde son 2 yıldır ikamet ediyor olmak, 4- İlan başlangıç tarihi itibari ile İnönü İlçe Nüfusuna kayıtlı olmak, 5- İlan başlangıç tarihi itibari ile son 1 yıl içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde en az 6 ay kesintisiz olarak 'Belirli Süreli Sözleşmeli?? çalışmış veya çalışıyor olmak, 6- MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği Operatör sertifikasına sahip olmak, Şartları aranmaktadır.
-------------------------------------
ŞIRNAK
BÜRO GÖREVLİSİ ALIM İLANI Son Başvuru : 25.04.2018
İl ŞIRNAK İlçe ŞIRNAK MERKEZ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- Büro Görevlisi için; 1- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak (İhtiyaç durumuna göre Mütevelli Heyeti tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim, Mühendislik ve Mimarlık Fakülteleri ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak avantajlı koşul olarak değerlendirilebilir.) 2- Yurt dışı Üniversitelerin benzer bölümlerinden mezun olup YÖK? ten denklik belgesi almış olmak, 3- 2016 veya 2017 yılı KPSS sınavına girmiş olmak ve bu sınavdan KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 4- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya vücut özrü bulunmamak, 5- Bilgisayar kullanıyor olmak (Word, Excel, Powerpoint vb.), 6- Şırnak Merkez ile merkeze bağlı mahalle, köy ve beldelerde son 6 (altı) aydır ikamet ediyor olmak, 7- Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak. NOT: Personel Alım İlanına ilişkin metnin tamamı http://www.sirnak.gov.tr resmi internet adresinde ilan edilecektir.
SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIM TALEBİ Son Başvuru : 25.04.2018
İl ŞIRNAK İlçe ŞIRNAK MERKEZ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için; 1- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak (İhtiyaç durumuna göre Mütevelli Heyeti tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim, Mühendislik ve Mimarlık Fakülteleri ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak avantajlı koşul olarak değerlendirilebilir.) 2- Yurt dışı Üniversitelerin benzer bölümlerinden mezun olup YÖK? ten denklik belgesi almış olmak, 3- 2016 veya 2017 yılı KPSS sınavına girmiş olmak ve bu sınavdan KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 4- Bilgisayar kullanıyor olmak (Word, Excel, Powerpoint vb.), 5- Vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak, 6- Şırnak Merkez ile merkeze bağlı mahalle, köy ve beldelerde son 6 (altı) aydır ikamet ediyor olmak, 7- Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak. NOT: Personel Alım İlanına ilişkin metnin tamamı http://www.sirnak.gov.tr resmi internet adresinde ilan edilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.