Söke SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Söke SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Söke SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Söke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde görevlendirilmek üzere 3 kamu personeli yapılacağı ilan edildi. Söke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ile 1 Büro Görevlisi olmak üzere toplam 3 kamu personeli alımı yapacağını duyuruldu. Aydın Söke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal personel alımları için son başvuru tarihi 27 Kasım 2016 olarak açıklandı.

Söke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımına başvuru yapabilmek için; 4 yıllık Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmet, İstatistik ve Halkla İlişkiler, Bilgisayar (Öğretmenliği, Mühendisliği v.s.), Bilişim Sistemleri (Teknolojisi, Mühendisliği), İktisat, İşletme, Maliye bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Söke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Büro Görevlisi alımına başvuru yapabilmek için; 4 yıllık Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmet, İstatistik ve Halkla İlişkiler bölümlerinden mezun olmak şartı bulunuyor. Adayların 2015 veya 2016 KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, 9 Kasım 2016 tarihinden önce Söke ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmaları gerekiyor.

Ayrıca genel başvuru şartları arasında, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak ve askerlikle ilişiği bulunmamak yer alıyor. B sınıfı ehliyet belgesi sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak, (A2 ehliyetinin olması tercih sebebidir). Ayrıca İş Güvenliği Uzmanlığı belgesine sahip olanlar tercih edilecekler.

İlanlara başvurular aile ve sosyal politikalar bakanlığının sosyal yardımlar internet sitesinden yapılacak olup, istenilen belgeler şahsen Söke SYDV’ ye teslim edilecek. Aydın Söke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi maaşları 2.867 TL ile 3.154 TL arasında, Büro Görevlisi maaşları ise 2.566 TL ile 2.822 TL arasında vakfın bulunduğu ilçe sınıflandırmasına göre değişiyor. SYDV personelleri Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez ikramiye alıyor. Aydın Söke Malkara SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.