Son dakika Ege'de bir DEPREM sarsıntısı daha.

Son dakika Ege'de bir DEPREM sarsıntısı daha.

Son dakika Ege'de bir DEPREM sarsıntısı daha.

Son dakika deprem haberi yine Ege'den geldi. Saat 23.38'de Merkez üssü Ege Denizi, 69.29 km. Datça Muğla olan 3.8 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi.

Son dakika deprem haberi yine Ege'den geldi.

Sabah gerçekleşen depremlerin ardından bu gece Saat 23.38'de Merkez üssü Ege Denizi, 69.29 km. Datça Muğla olan 3.8 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi.  Bu sabah Ege’de peş peşe depremler meydana gelmişti. Sarsıntıların hiç durmadığı Ege’de aynı anda 4,2 ve 4,3 şiddetinde iki deprem meydana geldi. Ege sallanmaya devam ediyor.

En son Deprem saat 12.29'da Muğla Milas'ta 3.6 büyüklüğünde gerçekleşti. Çanakkale'de de deprem! Merkezi Edremit Körfezi olan 4,2 büyüklüğünde ve 3,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 11:12'de merkezi Edremit Körfezi olan 4,2 büyüklüğünde  ve 11:26'da yine aynı bölgede 3,1 büyüklüğünde depremler kaydedildi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Çanakkale Ayvacık'ta 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

 Depremin saat 11.12'de, 6,37 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Edremit Körfezi-Ege Denizi olarak açıkladı. Büyüklüğü ilk 4.2 olarak açıklanan depremin daha sonra 4.1 şiddetinde olduğu bildirildi.

MUĞLA DA SALLANDI Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Muğla Milas'ta ise 11:33'te 4.3 büyüklüğünde ve 5.0 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. AFAD, depremin yaklaşık 12,22 kilometre derinlikte oluştuğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.