Son Dakika EYT Açıklaması

Son Dakika EYT Açıklaması

Son Dakika EYT Açıklaması

EYT'liler adına kurulan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, İstanbul mitingi hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

17 MARTTA MALTEPE’DE
Özüpak, EYT mitingi için İstanbul Valiliği'ne ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne başvurulduğunu belirterek, “Yasal iznimiz çıktı. Mesai saatine yetişememesinden dolayı belge yarın alınacak. Bugün emniyetimizle güvenlik için yapılması gerekenlerin toplantısını yaptık. Sıra 17 Martta tüm Türkiye'den katılımla Maltepe miting alanında olmakta.” dedi.

TV5 ekranlarında Fatih Yedier’in hazırlayıp sunduğu, Sosyal Güvenlik Uzmanı Mustafa İşcan’ın soruları cevapladığı ‘Çalışma Hayatı’ programında da bugün en çok Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve 17 Mart 2019 Pazar günü Maltepe’de yapılacak olan ‘Büyüt EYT Buluşması’ konuşuldu.

 

EYT ÇIKAR MI?
EYT mağdurları ise, sosyal medya hesaplarından Mustafa İşcan’a sorularını yönlendirdi. En çok sorulan sorular arasında ‘EYT çıkar mı?, Seçimden önce çözüme ulaşır mı?’ konuları yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.