SON DAKİKA | İmamoğlu'ndan İBB'ye yeni atamalar

SON DAKİKA | İmamoğlu'ndan İBB'ye yeni atamalar

SON DAKİKA | İmamoğlu'ndan İBB'ye yeni atamalar

İBB’de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na raylı sistem uzmanı Orhan Demir, Raylı Sistemler Daire Başkanlığı'na çok iyi seviyede Japonca bilen Doç. Dr Pelin Alpkökin, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na Yüksek Mimar Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin atandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sürecinde söz verdiği gibi, çalışma arkadaşlarını uzman kadrolardan oluşturmaya devam ediyor. İmamoğlu, yönetici düzeyindeki kadın oranını artırma sözünü de hayata geçiriyor.

 

Ekrem İmamoğlu, Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na raylı sistem uzmanı Orhan Demir’i Raylı Sistemler Daire Başkanlığına, çok iyi seviyede Japonca ve İngilizce bilen Doç. Dr Pelin Alpkökin’i, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na da Yüksek Mimar Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin’i atadı.

 

“ULAŞIM UZMANI” ORHAN DEMİR, AYNI ZAMANDA MİMAR VE ŞEHİR PLANCISI

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanan Orhan Demir, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 1979 yılında mezun oldu. Orhan Demir, yüksek lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı.

 

1983 – 1994 yılları arasında sırasıyla, İmar ve İskan Bakanlığı Büyük İstanbul Nazım Plan Bürosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, STFA Mühendislik A.Ş.’de şehir plancısı, müdür yardımcısı ve proje müdürü olarak görev yapan Orhan Demir, 1986 yılından bu yana, başta İstanbul olmak üzere ülkemizin farklı kentleri ve bölgeleri için hazırlanan ulaşım ana planları, karayolu, tramvay, hafif raylı sistem, metro sistemleri talep analizleri, fizibilite etütleri gibi kentsel ve bölgesel ölçeklerdeki ulaştırma projelerinde görev aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.