Son Dakika: Reina'da Noel Baba kıyafetiyle silahlı saldırı 35 ÖLÜ

Son Dakika: Reina'da Noel Baba kıyafetiyle silahlı saldırı 35 ÖLÜ

Son Dakika: Reina'da Noel Baba kıyafetiyle silahlı saldırı

Ortaköy'de bulunan gece kulübü Reina'ya silahlı saldırı gerçekleşti. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

'NOEL BABA KIYAFETLİ 2 KİŞİ SALDIRDI'

Olayda yaralananların olduğu öğrenilirken, silahlı saldırganın da olayın ardından gece kulübünün tuvaletine saklandığı iddia edildi.

Görgü tanıkları, saldırıyı Noel Baba kıyafetli iki kişinin düzenlediği iddia etti. Gece kulübüne sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye taşırken, polis de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Gece kulübünde gerginlik sürüyor.

'ABD İSTİHBARATI BU SALDIRININ BİLGİSİNİ VERMİŞTİ'

Hürriyet muhabiri Toygun Atilla'nın ulaştığı Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan’ın "İçeri giren şerefsizler Kalaşnikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu saldırı meydana geldi.” ifadelerini kullandığı belirtildi.

GÜNCELLEME (02:50)

Saldırıya dair iddialar gelmeye devam ediyor. Teyit edilmemiş bilgilere göre saldırganların hala içeride olduğu, elinde rehineler bulunduğu ve operasyon  hazırlığı yapıldığı belirtildi.

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın aktardığı bilgilere göre, Reina'ya saldırganlar Noel baba kılığında geldi ve uzun namlulu silahlarla içeride bulunanları taradı. Saldırı sonrası saldırganlar polisle de çatışırken en az bir polisin hayatını kaybettiği ve çok sayıda sivil can kaybı olduğu bildirildi.

İçeride patlama seslerinin de duyulduğu ve saldırganların Arapça konuştuğu da iddia edildi.

GÜNCELLEME (03:01)

 İSTANBUL VALİSİ: En az 35 vatandaşımız hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.