Son Dakika Taşeron Kadro Açıklaması

Son Dakika Taşeron Kadro Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın kendisine yönelttiği 'Taşeron kadro çalışmaları ne durumda? ' şeklindeki soruyu yanıtladı.

İŞTE CNNTÜRK TV DE YAPILAN O AÇIKLAMA.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı : " Tabi önemli bir konu taşeron, ciddi bir konu. 720 bin hizmet alımında çalışanı ilgilendiren bir konu.Bu anlamda AK Partinin seçim dönemindeki beyanları var. 

Sn. Davutoğlu beyin kamuoyuna denklare ettiği bir beyan var. Ama şu anki sistemimizde ki bir sorunumuz var. 657, 4/A, 4/B, 4/C'li var. Biz önce bu kamu çalışanı reformunu bütün olarak yapıpta.  657, 4/A, 4/B, 4/C'li  sözleşmeli, kısa süreli sözleşmeliyi hepsini tek bir hale getirebilir miyiz? diye bir değerlendirme yaptık. Bunu yapabileceksek bunu içinde getireceğiz. 
Ama şayet bu kısa vadede olmayacaksa. Anayasa değişikliği, başkanlık sistemi, referandum. Tüm bunlar bizim gündemde reformu yapmamızı ertelememize vesile olacaksa. Bunu nasıl olurda kısa vadede çözeriz diye, Sn. Başbakanımız , Başbakan yardımcımız Mehmet Şimşek'e talimat verdi.  Kapsamlı reformu beklemeden Sn. Başbakan yardımcımızın başkanlığında kurulan heyet bir çalışma grubu onu çalışıyoruz.  "DEDİ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum