Son Dakika Taşerona Kadro Açıklaması

Son Dakika Taşerona Kadro Açıklaması

Son Dakika Taşerona Kadro Açıklaması

Kamuda çalışan 700 binden fazla taşeron işçisinin yeni hükümetten beklediği taşerona kadro açıklaması Maliye Bakanı Naci Ağbal’dan geldi. Bakan Ağbal’ın son dakika olarak yapmış olduğu taşerona kadro açıklamasının detayları.

Kamuda çalışan taşeron işçilerin taşerona kadro konusunda merakla beklediği son dakika açıklaması Maliye Bakanı Naci Ağbal’dan geldi. Maliye Bakanı Naci Ağbal, bugün Çorum Valiliği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, bir gazetecinin yüzbinlerce taşeron işçisinin merakla beklediği taşeron işçilerin kamuda istihdamıyla ilgili gelişmeleri sordu.

Bu soruya cevap veren Bakan Ağbal, şu açıklamalarda bulundu: "Bakanlık olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bu çalışmaları yürütüyoruz. Şu aşamada, özellikle bu uygulamanın yapılacağı bazı bakanlıklarla ve mahalli idarelerle içeriği ve şekli konusunda teknik detayları çalışıyoruz. İstiyoruz ki bu çalışma ortaya çıktığı zaman her bakımdan tamam olsun, Hem çalışanlarımız bakımından istedikleri, bekledikleri sonuç elde edilsin hem de kamu hizmetlerinin sunumunda yeni getirdiğimiz istihdam modeli katkı versin. Onun için çalışmalarımız tamamlanma aşamasına doğru gidiyor. Yakında inşallah bittiğinde Sayın Başbakanımız da bizler de açıklama yapacağız." dedi.

memurlara haber.com olarak, taşeron işçilerinin sesi olmaya devam edeceğiz 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.