Son Dakika Trump'tan Erdoğan'a rahip Brunson twiti

Son Dakika Trump'tan Erdoğan'a rahip Brunson twiti

Donald Trump'tan Erdoğan'a rahip Brunson teşekkürü

ABD Başkanı Donald Trump, Rahip Brunson ile bugün Oval Ofis'te görüşeceğini açıkladı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

 

ABD Başkanı Donald Trump Twitter'da yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Serbest bırakılan Rahip Brunson ile 21:30'da Oval Ofis'te görüşeceğim. Onunla görüşmek ve tanışmak harika olacak. Brunson, çok zor zamanlardan geçen harika bir Hristiyan. Yardımı için Başkan Erdoğan'a teşekkür etmek istiyorum"

'BRUNSON İÇİN ANLAŞMA YOKTU'
"Brunson’ın serbest kalması için bir anlaşma yoktu. Rehinlerin serbest bırakılması için anlaşma yapmam. Fakat ABD tarafında büyük bir takdir var. Ve bu iyi, belki de çok iyi Türk-ABD ilişkilerine yol açacak"


Donald J. Trump

@realDonaldTrump
 Pastor Andrew Brunson, released by Turkey, will be with me in the Oval Office at 2:30 P.M. (this afternoon). It will be wonderful to see and meet him. He is a great Christian who has been through such a tough experience. I would like to thank President @RT_Erdogan for his help!

17:06 - 13 Eki 2018
26,2 B
9.843 kişi bunun hakkında konuşuyor
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

Donald J. Trump

@realDonaldTrump
 There was NO DEAL made with Turkey for the release and return of Pastor Andrew Brunson. I don’t make deals for hostages. There was, however, great appreciation on behalf of the United States, which will lead to good, perhaps great, relations between the United States & Turkey!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.