SONDAKİKA Hülya Koçyiğit'ten kötü haber

SONDAKİKA Hülya Koçyiğit'ten kötü haber

SONDAKİKA Hülya Koçyiğit'ten kötü haber

ABD'nin New York kentinde geride bıraktığımız hafta başında akciğerindeki kanserli bölge için ameliyat edilen sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, sosyal medya paylaşımı ile sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınan hülya koçyiğit, bir süre önce nefes almakta zorlandığını açıklamıştı. bugün yeni bir paylaşımda bulunan usta sanatçı, dayanılmaz ve şiddetli ağrılarının devam ettiğini belirtti.

"AĞRILARIM İÇİN DAMARDAN VE AĞIZDAN İLAÇ ALIYORUM"

Türk  sinemasının efsane ismi Hülya Koçyiğit, "Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim. Hala hastanedeyim ancak size cevap verebiliyorum. Ağrılarım için epiduraldan verdikleri ilaçları kestiler ama dayılmaz, şiddetli ağrılarıma damardan ve ağızdan ilaç almaya devam ediyorum. Henüz direni de çıkaramadılar. Özetle sıkıntım çok ama sabrediyorum, şükrediyorum. Bu mübarek günlerde bana ulaşmaya çalışan sevenlerim, dostlarım, ailem var. Sizler varsınız. Hepiniz direnme gücü veriyorsunuz bana. Benim için dua eden herkesten Allah razı olsun. Allah'ın izni ve desteğinizle bu zor günleri atlatacağım. Çünkü sevginiz, yaşam enerjisi. Sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.