Sosyal Güvenlik Kurumu 25 Proje Personeli Alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu 25 Proje Personeli Alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu 25 Proje Personeli Alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” Destek Ekibinde görevlendirilmek üzere Proje süresince tam zamanlı sözleşmeli personel istihdam edecektir. Projenin amacı Mali Destek Programı yoluyla işgücü piyasasından çekilme riski olan küçük çocuklu kadınların işgücü piyasasına entegrasyonunu kolaylaştırarak kayıtlı istihdama katılmalarını teşvik etmek ve böylece çocuk bakım hizmeti sunan kadınların kayıtlı istihdamının da desteklenmesidir.

Seçme sınavı sonucunda başarılı olan adaylar, Sosyal Güvenlik Kurumu’nda iş sözleşmesine istinaden istihdam edilecektir. Başarılı olan adaylar, 4857 Sayılı İş Kanunu kapsamında bir iş sözleşmesi ile istihdam edilecek olup, devlet memurluğu ile herhangi bir ilgileri bulunmayacaktır. Sözleşmelerin yenilenmesi ve uzatılması söz konusu değildir. Ücret ve diğer haklarla ilgili bilgiler adaylarla sözlü sınava davet aşamasında paylaşılacaktır. Sözleşme bitim tarihi 30 Kasım 2017 olarak belirtilmiştir.

Adaylarda aranan genel şartlar : Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak, Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak olarak belirtilmiştir.

Yerel Ekip Lideri alımı için (2 kişi) : Muhasebe, iktisat, işletme, sosyal bilimlerden veya eşdeğeri bölümlerden üniversite mezunu olmak ya da bu alanlarda en az 15 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak, En az 8 yıllık profesyonel iş deneyimine sahip olmak, Sosyal politika, sosyal güvenlik veya vergi alanlarında en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak, Bilgisayar okuryazarlığı (MS Office…vb.) aranmaktadır.

Çocuk Gelişimi Uzmanı alımı için (8 kişi) : Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği ya da eşdeğeri bir alanda lisans ya da üstü mezun olmak,  Çocuk gelişimi alanında en az 1 yıl tecrübeye sahip olmak Seyahat Engeli Bulunmamak , Bilgisayar okuryazarlığı (MS Office vb.)  olarak belirtilmiştir.

Yerel Muhasebeci alımı için (2 kişi) : Muhasebe, işletme, çalışma ekonomisi, sosyal güvenlik, finans ya da eş değeri alanlarda lisans derecesine sahip olmak  , Sosyal güvenlik ve vergi mevzuatı konusunda en az 2 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak , Bilgisayar okuryazarlığı (MS Office vb.) aranmaktadır.

Yerel Proje Asistanı (10 kişi) : Üniversitelerin muhasebe, iktisadi ve idari bilimler, sosyal bilimlerden veya eşdeğeri bölümlerinden mezun olmak ,En az 6 ay iş deneyimine sahip olmak , Bilgisayar okuryazarlığı (MS Office vb.) koşulları aranmaktadır.

Merkez Proje Asistanı (3 kişi): Lisans mezunu olmak , Bilgisayar okuryazarlığı (MS Office vb.) ,Eğitim dili İngilizce olan üniversiteden mezun olmak ya da YDS’den az 70 puan veya diğer sınavlardan bunun eşdeğeri olan puan almış olmak olarak belirtilmiştir.

Başvurular Evde Çocuk Bakımı’nın veya Sosyal Güvenlik Kurumu’nun resmi internet sitesi üzerinden elde edilecek başvuru formu ile özgeçmiş ve aşağıda sayılan belgeler, elden veya posta yoluyla aşağıda yer alan adrese teslim edilecektir: “Sosyal Güvenlik Kurumu B Blok Z-10 Numaralı Oda Ziyabey Cad., No:6, Çankaya, 06520, Ankara”.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.