Sosyal Güvenlik Kurumu SGK Personel alıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK Personel alıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK Personel alıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlükleri için yayımlanan personel alım ilanları Gaziantep, Adana ve Diyarbakır için yayımlandı. 

Yayımlanan ilanlarda alımların engelli vatandaşlar, terörle mücadele kapsamında yaralanan adaylar ile eski hükümlü adaylar için duyurulduğu ilan edildi. 

Gaziantep SGK İl Müdürlüğü: Mutfak Görevlisi, Aşçı, Telefon Santral Operatörü

Diyarbakır SGK İl Müdürlüğü: Telefon Santral Operatörü, Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi


 Adana SGK İl Müdürlüğü: Temizlik Görevlisi
BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

SGK İl Müdürlükleri tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan önce aşağıda yer alan koşulları sağlamalılar. 

Adayların dikkat etmesi gereken en önemli koşul alımların hangi statüde olduğu. Zira haberimizin içinde de belirttiğimiz gibi alımlar engelli, terörle mücadele kapsamında yaralananlar ile eski hükümlü adaylar için yayımlandı. Kardrolara göre değişen bu şartın dışında yer alan diğer koşullar şu şekilde,

Başvuru yapacak olanların Türk vatandaşı olması, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olması, kamu haklarından mahrum olmaması, varsa deneyim şartını sağlaması, görevini yapmaya engel sağlık sorunları olmaması, kurumların istediği yaş aralığında bulunlması, görevine engel sağlık sorunu olmaması, deneyim sertifika gibi özel şartların yerine getirilmesi ve güvenlik soruşturması sonucunun olumlu olması gerekiyor. 

Söz konusu ilanlar için başvurular İŞKUR Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak. İlanlara başvuru yapacak adaylar başvurlarını aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden yapabilirler. İlanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantı tıklayın, açılan sayfada İşyeri Türü yazan kısmı bulun ve Kamu işaretleyerek Ara butonuna basın.

İŞKUR İş İlanları için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.