Sosyal medyaya damga vuran mevlidin yapıldığı mekanın sahibi konuştu:

Sosyal medyaya damga vuran mevlidin yapıldığı mekanın sahibi konuştu:

Sosyal medyaya damga vuran mevlidin yapıldığı mekanın sahibi konuştu: Ahmet-Büşra Söylemez çifti aile dostum

Eski Sağlık Bakanlığı Müşaviri Ahmet Emin Söylemez ve Instagram fenomeni Büşra Nur Çalar Söylemez’in bebekleri için yaptıkları ve ‘muhafazakâr şatafat’ tartışmasına yol açan mevlit töreninin Ankara Keçirön semtinde bulunan ‘Ihlamur Kasrı’nda düzenlendiği ortaya çıktı.

Ihlamur Kasrı’nın sahibi Veysi Ayhan tartışmaların ardından mevlidin ayrıntılarını Hürriyet'ten Meltem Özgenç'e anlattı:

“Ihlamur Kasrı 15 bin metrekare bir alana kurulu. Konser, çalıştay, kongre, yemek, düğün, mevlit gibi davetlerde kullanılıyor. Yerimiz 3 katlı ve 7 salondan oluşuyor. Berra bebeğin mevlidi 1100 kişilik Halil İbrahim Sofrası Salonu’nda yapıldı. Ama tabii ki bu kadar davetli yoktu. Burası bölünebilir altyapısı olan özel bir salon. Biz bu salonu 200 kişiliğe indirdik. 150 davetli katıldı. Çok tartışma oldu. Ancak şunu söylemeliyim. Çiftin düğününü de burada yapmıştık. Biz düğününü yaptığımız her çifte ilk evlilik yıldönümlerinde Divan Salonumuzda yemek ikram ediyoruz.

'Bu formatta bir mevlid 10-15 bin lira'
Ahmet-Büşra Söylemez çifti aile dostum. Onlar yemekteyken yanlarına gidip ‘Bebeğinizin mevlidini burada yapalım, hediyemiz olsun’ dedim. Kabul ettiler. Büşra Hanım davetlilere vereceği hediyeleri kendisi getirdi. Biz sadece salonu verdik. Zaten Büşra Hanım, Instagram fenomeni olduğu için düğünlerinden sonra akın akın talep almıştık. Bebeğinin mevlidi de öyle oldu. Bu formatta bir kişi mevlid yapmak isterse 10-15 bin lira öder.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum