Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı 16 Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı 16 Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı 16 Personel Alımı

1 ADET PERSONEL ALIMI Son Başvuru : 01.04.2016
 İl AFYONKARAHİSAR İlçe SANDIKLI Alınacak Sayı 1
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
 Açıklama - 1. 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Siyasal Bilgiler Fakülteleri ve Hukuk Fakültelerinin bölümlerin birinden mezun olmak.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- ÖZEL ŞARTLAR 1. 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Siyasal Bilgiler Fakülteleri ve Hukuk Fakültelerinin bölümlerin birinden mezun olmak. 2. En az 3 (Üç) aydır Sandıklı Merkez, köy ve beldelerinde ikamet ediyor olmak, (Nüfus Müdürlüğünden alınacak belgedeki adres beyan tarihi esas alınacaktır.) 3. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, 4. Başvuru süresi bittikten sonra alınacak personelin 5 (Beş) katı aday en yüksek puandan başlayarak sıralanacak ve mülakata çağrılacaktır. Mülakat komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda en yüksek puanı alan 1 personel ile sözleşme yapılacaktır. 5. Adaylar, http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx internet adresinden elektronik başvuru yapacaklardır. Posta, şahsen veya 3. kişiler vasıtasıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Büro Görevlisi Alımı Son Başvuru : 07.04.2016
 İl DENİZLİ İlçe ÇAMELİ Alınacak Sayı 1
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
 Açıklama - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin herhangi bir bölümünden, Fen - Edebiyat Fakültelerinin Sosyoloji ve Psikoloji, Eğitim Fakültelerinin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümlerinden veya Hukuk Fakültesinden mezun olmak,
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin herhangi bir bölümünden, Fen - Edebiyat Fakültelerinin Sosyoloji ve Psikoloji, Eğitim Fakültelerinin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümlerinden veya Hukuk Fakültesinden mezun olmak, 2) Başvuru yapacak adayın bayan olması, 3) İşe alım sürecinde geçerli olan (2014?2015) Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, 4) Sınava başvuracak adayların Son Altı (6) aydır Çameli İlçesi sınırları içinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. 22.09.2015 tarihi itibari ile Çameli sınırları içerisinde ikamet etmeden başvuru yapanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. 5) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek fiziksel veya ruhsal bir rahatsızlığı veya fiziksel bir engeli bulunmamak. 6) MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak, (Zorunlu olmayıp tercih nedenidir.) 7) Mülakat sınavı sonucunda işe kabul edilen adayın en az 2 yıl çalışmayı taahhüt etmesi ve bu süre dolmadan işten ayrılması durumunda Çameli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına işten ayrıldığı tarihteki almış olduğu net maaşın 10 (on) katını tazminat olarak ödemeyi kabul etmesi, 8) Sınav için gerekli şartları taşımadıkları sonradan anlaşılanlar sınavı kazanmış ve göreve başlatılmış olsalar dahi sınavları iptal edilir ve görevlerine son verilir. Bu yüzden hiçbir hak talep edemezler. 9-Adaylar, http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx internet adresinden elektronik başvuru yapacaklardır. Posta, kurye,kargo veya 3. kişiler vasıtasıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 10-Başvuru süresi bittikten sonra alınacak personelin 5 (Beş) katı aday en yüksek puandan başlayarak sıralanacak ve mülakata çağrılacaktır. Mülakat komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda en yüksek puanı alan 1 personel ile sözleşme yapılacaktır. 11-Personel Alımına ilişkin tüm bilgiler Çameli Kaymakamlığı web sitesinde (http://www.cameli.gov.tr) yayınlanmıştır.

 

Büro Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 28.03.2016
 İl EDİRNE İlçe KEŞAN Alınacak Sayı 2
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
 Açıklama - Bilgisayar programlarından Word, Excel, Powerpoint gibi kelime ve görüntü işleme programlarını ve bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlevleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmak (Gerekirse sözlü sınavda uygulamalı soru sorulacaktır.)
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen genel şartlarla birlikte Mütevelli Heyeti Üyelerince belirlenen özel şartlara uygun belirsiz süreli sözleşmeli 2(İki) Büro Görevlisi için * 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından mezun olmak, * Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2014 veya 2015 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak, * Sosyal iletişim becerisine sahip, yoğun iş temposunda çalışabilecek, çevreyi ve sosyal dokuyu iyi tanıyor olmak, * İlan tarihi itibariyle Son 6 aydır Edirne ili Keşan İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak(Keşan Nüfusuna Kayıtlı olmak tercih nedenidir), * Bilgisayar programlarından Word, Excel, Powerpoint gibi kelime ve görüntü işleme programlarını ve bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlevleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmak (Gerekirse sözlü sınavda uygulamalı soru sorulacaktır.) * En az B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanıyor olmak (Tercih nedenidir) 01.04.2016 Cuma günü (Saat 17.30) mesai bitimine kadar evrakların bizzat şahısların kendileri tarafından vakfa teslim etmeleri gerekmektedir. İlanla ilgili ayrıntılı bilgilere Keşan Kaymakamlığı Web sitesi www.kesan.gov.tr adresinden ulaşılabilir veya Vakıf Bürosundan temin edilebilir.

 

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 28.03.2016
 İl EDİRNE İlçe KEŞAN Alınacak Sayı 1
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
 Açıklama - Bilgisayar programlarından Word, Excel, Powerpoint gibi kelime ve görüntü işleme programlarını ve bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlevleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmak ( Gerekirse sözlü sınavda uygulamalı soru sorulacaktır)
- 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından (Sosyoloji, Psikoloji, İktisat, Hukuk, Maliye, İşletme, Halkla İlişkiler, Kamu Yönetimi) mezun olmak,
- En az 5 yıl B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanıyor olmak
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen genel şartlarla birlikte Mütevelli Heyeti Üyelerince belirlenen özel şartlara uygun belirsiz süreli sözleşmeli 1(Bir) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için * 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından (Sosyoloji, Psikoloji, İktisat, Hukuk, Maliye, İşletme, Halkla İlişkiler, Kamu Yönetimi) mezun olmak, * Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2014 veya 2015 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak, * Sosyal iletişim becerisine sahip, yoğun iş temposunda çalışabilecek, çevreyi ve sosyal dokuyu iyi tanıyor olmak, * İlan tarihi itibariyle Son 6 aydır Edirne ili Keşan İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak(Keşan Nüfusuna Kayıtlı olmak tercih nedenidir) * En az 3 yıl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde belirli/belirsiz süreli sözleşmeli çalışmış veya çalışıyor olmak, * Bilgisayar programlarından Word, Excel, Powerpoint gibi kelime ve görüntü işleme programlarını ve bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlevleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmak (Gerekirse sözlü sınavda uygulamalı soru sorulacaktır) * En az 5 yıl B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanıyor olmak, 01.04.2016 Cuma günü (Saat 17.30) mesai bitimine kadar evrakların bizzat şahısların kendileri tarafından vakfa teslim etmeleri gerekmektedir. İlanla ilgili ayrıntılı bilgilere Keşan Kaymakamlığı Web sitesi www.kesan.gov.tr adresinden ulaşılabilir veya Vakıf Bürosundan temin edilebilir.

 

Büro Personeli Alımı Son Başvuru : 01.04.2016
 İl ERZURUM İlçe TEKMAN Alınacak Sayı 2
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
 Açıklama - Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek. (tercih nedenidir)
- B Sınıfı ehliyet olması(tercih nedenidir.)
- 2-Büro Personeli; a- 4 yıllık yükseköğretim kurumlarından herhangi bir bölümünden mezun olmak. b- Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, muaf veya askerlikle ilişkisi bulunmamak, c- İşe alındığında Tekmanda 2(iki) yıl ikamet etmeyi taahhüt etmek. d- Bilgisayar sertifikasına sahip olmak (tercih nedenidir) e- Muhasebe bilgisi iyi düzeyde olmak. (tercih nedenidir) f- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak g- Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek. (tercih nedenidir) ğ-B Sınıfı ehliyet olması(tercih nedenidir.)

 

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı Son Başvuru : 01.04.2016
 İl ERZURUM İlçe TEKMAN Alınacak Sayı 1
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
 Açıklama - Bilgisayar sertifikasına sahip olmak (tercih nedenidir)
- B Sınıfı ehliyet olması(tercih nedenidir.)
- 1- Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi; a- 4 yıllık yükseköğrenim kurumlarından henhangi bir bölümünden mezun olmak. b- Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, muaf veya askerlikle ilişkisi bulunmamak, c- İşe alındığında Tekman da 2 (iki) yıl ikamet etmeyi taahhüt etmek. d- Bilgisayar sertifikasına sahip olmak (tercih nedenidir) e- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak f- Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek. (tercih nedenidir) g-B Sınıfı ehliyet olması(tercih nedenidir.)

 

1 Adet Büro Görevlisi Alımı Son Başvuru : 01.04.2016
 İl KASTAMONU İlçe AĞLI Alınacak Sayı 1
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
 Açıklama - Bilgisayar programlarından word,excel,power point gibi kelime ve görüntü işleme programlarını ve bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlemleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmak.
- Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden ve ya Sosyal Hizmetler ,Halkla İlişkiler,İletişim ,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Felsefe,Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinden mezun olmak.
- En az B sınıfı Sürücü Belgesi sahibi olmak.
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- -Bölü şartı aranmaktadır.Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden ve ya Sosyal Hizmetler ,Halkla İlişkiler,İletişim ,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Felsefe,Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinden mezun olmak. -En az B sınıfı Sürücü Belgesi sahibi olmak. -Bilgisayar programlarından word,excel,power point gibi kelime ve görüntü işleme programlarını ve bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlemleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmak. -Sosyal iletişim becerilerine sahip olmak. -Son 6 aydır Kastamonu ili sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. -Büro Görevlisi olarak yerleşmeye hak kazandıktan sonra Ağlı ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek. -Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vucüt veya akıl hastalığı veya vucüt sakatlığı ile özrü bulunmamak. 1-)Başvurular Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden 23.03.2016-01.04.2016 tarihleri arası online olarak yapılacaktır. Sözlü sınava girmeye hak kazananların listesi 04.04.2016 tarihinde www.agli.gov.tr kaymakamlığımız web adresinden ilan edilecektir. Sıralamada ilk 5'e giren adaylar 07.04.2016 tarihine kadar belgeleri şahsen vakfımıza teslim edeceklerdir.Sözlü sınav 11.04.2016 Pazartesi günü saat 10.00' da Kaymakamlık toplantı salonunda yapılacaktır.Ayrıntılı bilgi için http://www.agli.gov.tr/default_B0.aspx?id=217 internet adresini ziyaret ediniz.
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.