Spor camiası Elazığ için tek yürek! Destek yağıyor.

Spor camiası Elazığ için tek yürek! Destek yağıyor.

Spor camiası Elazığ için tek yürek! Destek yağıyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde 20 kişinin hayatını kaybettiğini, 1015 kişinin de yaralandığını bildirdi. Depremde zarar gören vatandaşlarımız için spor camiası da destek paylaşımlarında bulundu.

 

TFF resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için tüm futbol müsabakalarında saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu.

Beşiktaş 
"Büyük Beşiktaş taraftarını, 28 Ocak Salı günü saat 20.00’de oynanacak olan Beşiktaş Sompo Sigorta-Neptunas Basketbol maçına, Elazığ depremzedelerine desteğe davet ediyoruzAtkı ve berelerinle gel, devre arası sahaya at, Elazığ’a ulaştıralım "

Denizlispor'dan tribün geliri bağışı 
Antalyaspor deplasman tribünü gelirleri Elazığ ve çevre illerinde depremi hisseden vatandaşlarımıza bağışlanacak.

Bir bağış da Adana Demir'den 
Çok değerli Adana Demirspor taraftarları;Boluspor ile yapılacak müsabakanın gelirleri Elazığ'da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım amaçlı olarak kullanılacaktır.Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,yaralılarımıza acil şifalar dileriz.
Samsunspor 
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yılport Samsunspor Kulübünün Başkanı Yüksel Yıldırım, ligin 20. haftasında sahalarında Başkent Akademi ile yapacakları maçtan elde edilecek geliri Elazığ'daki depremzedelere bağışlayacaklarını bildirdi. Yıldırm, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Depremden dolayı Elazığlıların acısını gönülden paylaşıyoruz. Bu nedenle bu haftaki maçın gelirini Elazığ'daki depremzedelere yardım olarak vereceğiz. Haydi Samsunlular, Elazığ'a yardım için yarın maça gidiyoruz ve tribünleri dolduruyoruz. Yarın maçtayım." ifadelerini kulandı.Yılport Samsunspor ile Başkent Akademi arasındaki karşılaşma, 19 Mayıs Stadyumu'nda yarın saat 13.30'da başlayacak.Öte yandan, Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel, 6. Başçiftlik Kar Şenliği'nin Elazığ'daki deprem dolayısıyla ertelendiğini açıkladı.

Depremden etkilenenler için Bahçeşehir Koleji, Galatasaray maçının bütün gelirlerini bağışlayacak. Sosyal medydadan duyuru yapan Bahçeşehir açıklamasında şu ifadeleri kullandı;"Bugün saat 13.00’da Akatlar Spor Salonunda oynayacağımız Galatasaray Doğa Sigorta maçımızın tüm bilet gelirlerini Elazığ’da gerçekleşen depremde zarar gören depremzedelere bağışlanacaktır.Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz
Spor federasyonları 

FUTBOL FEDERASYONU: ACIMIZ BÜYÜKElazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremde can kayıplarımızın olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

BASKETBOL FEDERASYONUElazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

VOLEYBOL FEDERASYONU: BAŞIMIZ SAĞOLSUNElazığ ve çevre illerde hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz.

ATLETİZM FEDERASYONU: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUNMerkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.Dünden (24 Ocak) itibaren Elazığ ve Malatya çevresinde etkili olan 6.8 büyüklüğündeki deprem ve artçılarının sonucunda 20 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini öğrendik. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

GÜREŞ FEDERASYONU: GEÇMİŞ OLSUN ELAZIĞElazığ ve çevre illerde hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremi üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Tüm vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

BOKS FEDERASYONUFederasyon Başkanı Eyüp Gözgeç: Elazığ ve çevre illerini etkileyen 6.8 büyüklüğündeki depremi üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

JUDO FEDERASYONU: BAŞIMIZ SAĞOLSUNMerkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.Judo ailesi olarak, Elazığ'ın Sivrice ilçesi ve çevre illerde hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.Türk milletinin başı sağolsun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.