Süleyman Soylu'dan 10 Bin PÖH Alımı Açıklaması 2017

Süleyman Soylu'dan 10 Bin PÖH Alımı Açıklaması 2017

Süleyman Soylu'dan 10 Bin PÖH Alımı Açıklaması

 Yeni alımlar yapılacak mı soruları sorulurken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan önemli açıklamalar geldi.

20 BİN POLİS  SAHAYA İNİYOR YENİ POLİS ALIMLARI GELEBİLİR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 bin PÖH alımı hakkında 10 bin polis alımının yapıldığını ve 10 bin polis alımının daha yapıldığını belirterek normal şartlarda polis eğitimlerin altı, yedi ay kadar sürdüğünü Ancak bu sefer polis adaylarının sahaya erken inebilmesi için cumartesi ve pazar günlerini de eğitime katacaklarını hızlı bir eğitim sürecinin olacağını söyledi.

 Buna göre 18. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi lisans mezunları için yapılan 10 bin PÖH alımında ki müracaatta başarılı olan adaylar POMEM kapsamında ki eğitimlerini hızlı şekilde görecek ve eğitim sürelerine cumartesi pazar günleri de dahil olacak. Bu sayede Polis Özel Harekat alımlarında eğitimlerini bitiren adaylar Mart ayında sahaya inebilecekler.

En az lise mezunu adaylarının başvuru yapabildiği diğer 10 bin polis alımlarına yönelik parkur testleri yapılmaya devam etmektedir. Yurt genelindeki POMEM ve PMYO okul kontenjanları baz alındığında mart ayından itibaren okullar boşalacağı için yeni polis alımının kesin olacağı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.