Süleyman Soylu'dan Flaş Bekçi Alımı Açıklaması

Süleyman Soylu'dan Flaş Bekçi Alımı Açıklaması

Süleyman Soylu'dan Flaş Bekçi Alımı Açıklaması

Bekçi alımlarındaki artan alımlarla vatandaşların gözü bekçi alımlarında yapılan açıklamalara odaklandı. Yeni alımların yapılıp yapılmayacağını merakla bekleyen adaylara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan güzel haber geldi:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Silivri'de temaslarda bulunuyor. Burada Silivri Belediye Başkanı Volkan Yıldız ile esnaf ziyaretlerinde bulunan İçişleri Bakanı Soylu, bekçi alımı ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. İstanbul'un huzur şehri olduğunu söyleyen Soylu, kısa süre önce başlayan ve büyük ilgi gören gece bekçisi uygulamasına ilişkin de açıklamalarda bulundu.

 

Sokaklarda huzurun oluşturulabilmesi için bekçi alımlarının yapıldığını belirten İçişleri Bakanı, 4-5 ay içerisinde yeni bekçilerin görevlerine başlayacağını, köylere de bekçi uygulamasının getirildiğini, bekçilerin köylerde yaşayan kişilerden alınacağını söyledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İstanbul'a 2016 yılında 9 milyon 300 bin turist geldi. Bugün bu rakam 13,5 milyon. İnşallah 2019'un sonunda 15 milyon.

Bunu gördüler, bindiriyorlar Türkiye'ye. Birileri Türkiye'nin tekerine çomak sokmak için 23 Haziran'ı fırsat olarak kolluyor. Bunu çok net şekilde görüyorum. Sokaklardaki huzuru oluşturabilmek için bekçi verdik. Daha da vereceğiz, 8 bin bekçi alıyoruz. Şu anda Silivri'nin köylerine bekçi sözü verdik. Silivri'nin 18 köyüne bekçi alıyoruz. 4-5 ay içinde tamamlayacağız. Bekçileri köyde yaşayanlardan da atayacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum