SÜPER KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ NOTLARI

SÜPER KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ NOTLARI

-2015 KPSS GÜNCEL BASKI

  Süper Çarşaf Boy KPSS Eğitim Bilimleri Notları Kitabı, yaklaşık 10 yıllık bir birikimin sonucudur. Bu notlar üniversitelerde formasyon derslerinde okutulan eğitim bilimleri kitapları dikkate alınarak ve sizlerin özellikle e-mail yoluyla yaptığı geri bildirimler dikkate alınarak hazırlanmıştır.

 

    Konuların düzenlenmesinde KPSS ve STS’de çıkan sorular dikkate alınmıştır. Yani bu notlar çıkmış soruların konuları ön planda tutularak hazırlanmıştır. 2012, 2013 ve 2014 Eğitim Bilimleri sınavlarına baktığımızda artık soruların daha kısa ve daha yüzeysel geldiği görülmüştür. Bu nedenle sürekli soru çıkan konularda biraz daha ayrıntıya girilmişken, pek soru gelmeyen konularda ise daha az ayrıntıya girilmiştir. Nitekim 2014 yılında Ölçme ve Değerlendirme kısmında “Histogram” sorusu haricinde sorular beklenildiği gibi gelmiştir.

 

     Bu notların sizlere sağlayacağı en büyük avantaj; notların daha derli toplu olması, bilgi kirliliğinden arındırılmış olması, verilen örneklerin net olması, kullanılan dilin daha basit olması ve konuların daha sistematik anlatılması nedeniyle sizi yormadan daha basit öğrenecek olmanızdır.

 

    Nitekim uzun yılların ürünü olarak özenle hazırlanmış bu eğitim bilimleri notları, 2014 KPSS Eğitim Bilimleri sınavında 80 sorudan 79’unu isabet ettirmiştir. Bu ciddi başarı, 2014 yılında notları kullanan birçok arkadaş ,gerek e-mail yolu ile gerekse satın alınan site üzerinde yaptığı yorumları ve teşekkürleri ile bizleri gururlandırmıştır.

Kitabın Yazarı : Murat Civelek (Rehberlik ve Eğitim Bilimleri Uzmanı)

Stoklar sınırlıdır. Tahmini 2015 Mart ayı içinde tükenecektir.

Bu süper kaynağı incelemek için tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.