Survivor 2020 heyecanı başlıyor!

Survivor 2020 heyecanı başlıyor!

Survivor 2020 heyecanı başlıyor! O futbolcu da katılıyor!

Survivor artık bir ekran klasiği. Her yılın ilk aylarında başlayan Survivor serüveni, yaz aylarında heyecanın tavan yapmasını sağlıyor. Unutulmaz bir finalle her yaz uğurluyoruz Survivor'ı.


Beklentilerin altında kalmıştı
Son yayınlanan sezon, evet doğru, beklentileri pek de karşılayamadı. Daha önce de yayınlanan Türkiye-Yunanistan mücadelesi pek de bekleneni veremedi.


Goygoy malzemesine dönüştü
Neden böyle oldu? Çünkü Survivor'ın 'tutmasında' en önemli konsept şu: 'Ünlüler vs. Gönüllüler'... Yani 'gönüllü' kelimesini arkadaş arasında goygoy malzemesi olarak dahi kullanmaya başladık.


Survivor demek ünlüler feat. gönüller demek
Survivor'da 'gönüllü' olmak o kadar tuttu ki son birkaç sezondur ünlülerden daha bomba yıldızlar yarattı kendine program. Gönüllü olmak hafife indirgenemez artık. Survivor demek ünlüler-gönüllüler demek...

'Gönüllüğe dönüş' artık açıklandı
'Gönüllüğe dönüş' artık açıklandı
Acun Ilıcalı da gayet doğru bir okumayla, 'gönüllülüğe dönüş'ü açıklamış. Eser Yenenler'in programına konuk olan Ilıcalı, Survivor 2020 için kesin tarih vermiş.


16 Şubat'ta başlayacak
Buna göre Survivor 2020, 16 Şubat'ta başlayacak. Ve müjdemizi isterim: Ünlüler-gönüllüler konseptiyle ekrana gelecek. Peki Survivor 2020'de kimler yarışacak?


İlk isim: Ersin Korkut
İlk isim gerçekten de bomba... 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'la tanıdığımız Ersin Korkut, Survivor'da izleyeceğimiz isimlerden biri. Doğru bir tercih mi? Evet. Birçokları için sempatik bir isim. Korkut sayesinde eğlenceli dakikalar yaşanabilir Survivor'da.


Uğur Pektaş dönecek mi?
İkinci ismin de yüzde 90 ihtimalle Uğur Pektaş olacağı konuşuluyor. Hatırlayanlar olacaktır, Uğur Pektaş, adını ilk kez Survivor'da duyurmuştu. Yarışmanın ilk sezonunda yarışan Pektaş, şampiyon olmuştu.

Yarışımada yarışacak diğer isimler ise Emrah'ın oğlu Tayfun ile bir dönem Galatasaray ve Bursaspor'da da oynayan Sercan Yıldırım'mış.


'Müstakbel gönüllüler' kadar heyecanlandırmıyor
Ancak açıklanan bu isimlerin hiçbiri beni 'müstakbel gönüllüler' kadar heyecanlandırmıyor. Neden? Çünkü Survivor, ekranlara 'yeni yüz' kazandıran bir programa dönüştü son yıllarda.


Yarışma başlayınca tanışacağız
Programın en önemli kısmı yeni fenomen adaylarıyla tanışmak. Eski 'gönüllüler'den kalanlara bakınca bile insan heyecanlanıyor. Hilmi Cem İntepe, Taner Tolga Tarlacı, Taçmin Tümer, Turabi Çamkıran, Ogeday Girişken... Asıl heyecan 16 Şubat'ta. Yarışma başlayınca tanışacağız yeni gönüllüleri. Bakalım hangileri fenomen olmayı başaracak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.