Sütçü İmam Üniversitesi 29 PERSONEL ALIYOR

Sütçü İmam Üniversitesi 29 PERSONEL ALIYOR

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi KPSS puanları geçerli olmak üzere 29 sözleşmeli personel alacak.

Sözleşmeli hemşire alım ilanında geçerlilik süresi dolmamış KPSS (B) grubu, Lisans programı mezunları KPSSP3, lise mezunları için KPSSP94 puan sırası esas alınarak alım yapılacağı belirtildi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sözleşmeli hemşire alım ilanında hemşirelere ödenecek maksimum brüt maaş 2.665,20 lira olarak belirtilirken, minimum brüt maaş ise 2.319,60 lira olarak belirtili.

Sözleşmeli hemşire alımında genel şartlar ise; Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşından büyük olmak, erkekler için ise askerliğini yapmış adaylar olarak belirtilmiştir. Adaylar başvurularını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nin internet sitesindeki iş talep formunu tam ve eksizsiz bir şekilde doldurarak 15 gün içerisinde Avşar Yerleşkesindeki KSÜ Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına bireysel başvuru yapmaları gerekmektedir.

Adaylar istenilen belgeler ise; Başvuru Formu, girmiş olunan Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi, özgeçmiş (CV), mezuniyet belgesi - diploma sureti, nüfus cüzdanı fotokopisi, vekisalık fotoğraf (1), askerlik belgesi, tecrübe belgesi; Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet döküm belgesi şeklinde sıralanmıştır. Başvuran adayların sonuçları başvuru tarihinin sona ermesinde en geç 10 gün içerisinde KSÜ'nün resmi internet sitesinde açıklanacaktır.

İLANA ULAŞMAK VE KILAVUZU GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ ( PDF FORMATIDIR AÇAMAZSANIZ PC NİZE PDF ACROBAT İNDİRİNİZ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum