SYDV çok sayıda personel alımları 2018

SYDV çok sayıda personel alımları 2018

SYDV çok sayıda personel alımları 2018

SYDV İş İlanları 2018

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı - SYDV çeşitli il ve ilçeler üzerinden personel alım ilanları yayınlamaktadır. Kurum sık sık ilan yayınlamaya devam etmekte olup, şuanda aktif olan ilanlar konumuzda yer almaktadır. Eğer SYDV bünyesine katılmak istiyorsanız ve aşağıda bulunan ilanlar size uygunsa ilgili sayfa üzerinden gerekli detaylara ulaşabilirsiniz.

 

Şuanda aktif olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlanları
21/02/2018 - 28/02/2018 Isparta Senirkent SYDV Personel Alım İlanı
21/02/2018 - 06/03/2018 Denizli Baklan SYDV Personel Alım İlanı
19/02/2018 - 02/03/2018 İstanbul Küçükçekmece SYDV Personel Alım İlanı
19/02/2018 - 02/03/2018 Diyarbakır Kayapınar SYDV Personel Alım İlanı
19/02/2018 - 02/03/2018 Aydın Didim SYDV Personel Alım İlanı
14/02/2018 - 26/02/2018 Giresun Dereli SYDV Personel Alım İlanı

SYDV personel alım ilanları çeşitli bölgelerden yapılacak olup, her bir ilanın farklı alım şartı bulunmaktadır

Genel olarak alım şartları şöyledir:

Adayların bilgisayar kullanabilme düzeyleri (word, excel ve powerpoint vb) programlarını kullanabilme becerileri sözlü sınavda uygulamalı test edilecektir. 
- Üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren, İktisadi ve İdari Bilimlerin bölümleri, Fen Edebiyat Fakülteleri ile diğer fakültelerin Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler, İletişim, bölümlerinin birisinden mezun olmak. 
- Başvuran adayların erkek olması ve en az B sınıfı sürücü belgesinin olması, aktif araç kullanabiliyor olması gereklidir. 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- I. ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR Alınacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir. 1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3) Sınava son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, ya da askerlik ile ilişkisi bulunmamak, 5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak. 7) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak. 8- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48.maddesinde sayılan genel ve özel şartlara sahip olmak. 9- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. 10- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 veya 2017 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak, 11- Başvuracak adayların Gülağaç sınırları içerisinde en az 6 aydır ikamet ediyor olması zorunludur. 12- İşe alınacak personel ( 2 ) İki ay deneme süreli istihdam edilecektir. 13- KHK ile kapatılan Üniversitelerden mezun olanlar başvuru yapamazlar. 14- Sözlü sınav sonucunda istenilen kriterlere uygun aday belirlenememesi halinde sınav komisyonu, Personel alımını gerçekleştirmeme hakkına sahiptir.

Başvurular ilgili illerdeki Valilik SYDV müürlüklerin yada aile bakanlığı SYDV internet sitesinden yapılabilir.

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI ANDROİD UYGULAMAMIZLA TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN İNDİRİN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

 

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.