SYDV kamu personeli alımı Mart 2016

SYDV kamu personeli alımı Mart 2016

SYDV kamu personeli alımı Mart 2016

Kütahya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 büro görevlisi alımı için ilan yayınlandı. Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bağlı olan Kütahya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 1 büro görevlisi alınacak.

En az 4 yıllık üniversitelerin Eğitim veya Fen Edebiyat Fakültelerinden mezun adayların başvuruları alınacaktır. Başvuru yapacak adaylar İyi derecede bilgisayar bilgisine sahip Office programlarına hâkim olmalıdır.

 İşe alınacak personel en az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip kullanıyor olmalıdır.

Ayrıca başvuruda ikamet şartı arandığından adaylar Kütahya ilinde en az bir yıldır ikamet etmeleri gerekmektedir.

 2014 veya 2015 KPSSP3 puan türünde en az 60 puana sahip olan adaylar diploma, adli sicil kaydı, özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi ve askerlik belgesi ile birlikte en geç 10 Mart 2016 tarihine kadar Aile ve soysal Politikalar Bakanlığının sosyal Yardım Genel Müdürlüğü interneti üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru sonucu mülakata katılmaya hak kazanan adaylar istenen evrakları en geç 11 Mart 2016 tarihi mesai bitimine kadar Kütahya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ve Kargo yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum