SYDV KPSS 60 Puanla Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı

SYDV KPSS 60 Puanla Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı

SYDV KPSS 60 Puanla Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı

KPSS 60 puanla Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alım ilanı 27 Kasım 2018 de SYDV yayınladı. Başvurular 4 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecektir. 

Başvurular 27 Kasım 2018 de başlamış olup Giresun Keşap 4 Aralık 2018 de sona erecek.Giresun Keşap Kaymakamlığı 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak olup başvuru son ilana göre değişmektedir. Başvurular başlamış olup en son ilana başvuru tarihine kadar başvurmaları gerek.


Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve Büro Görevlisi alımlarına müracaat edecek adaylar için alım şartları: B sınıfı Sürücü Ehliyetine sahip olması, 18 Yaşından büyük ve Lisans mezun olması gerek.Yükseköğretim Kurumlarına bağlı; Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmetler, Fen Edebiyat, İnsani Bilimler Fakültesi (pedagojik ve formasyon belgesine sahip olmak) ve Eğitim Fakültesi Bölümlerinden mezun olmak şart. Sosyoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla ilişkiler, psikoloji bölümleri başvurabilir. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak tercih sebebidir. (En az 2 yıl süreyle askerlikle ilişiği bulunmamak.).Başvuracak adayların Sosyal iletişim becerisine sahip olması, Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, belirli görev ve sorumluluk bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak.Başvuru esnasında gerekli belgeler: Nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu, Diploma Fotokopisi ve İkamet belgesi Giresun Keşap Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir. Başvuru şahsen yapılacak olup son tarih 4 Aralık 2018 olarak yayınlanmıştır. 

MEMURLARAHABER.COM - Özel Haber

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.